Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet szeretnék az esküvőmre hol tudnék találni ilyet? Vagy hasonlót?
2014. jan. 21. 20:38
1/17 anonim válasza:
Huhhh, biztos vagy benne? Ízléstelen.
4/17 anonim válasza:
A facebookon is ezért a ruháért van mindenki meghallva.Pedig nem is olyan szép.Sőt túl giccses!
5/17 anonim válasza:
A kép nem tudod, hogy honnan van? Hogy találtál rá? Nem tudsz továbbmenni a nyomon? Amúgy én a helyedben megnéznék 1-2 szalont. Ha ott elmondod, hogy ilyen fazont akarsz és sok gyöngyöt, akkor tuti tudnak mutatni 1-2 hasonló ruhát, de pont ilyet biztos nem. Ha pont ilyet akarsz, akkor inkább varrass. (Zárójelben megjegyezném, hogy igaza van az elsőnek abban, hogy ez a ruha ronda)
6/17 anonim válasza:
Valóban ízléstelen, de nem egyforma az ízlésünk.
Valószínűleg lehet varratni.
7/17 anonim válasza:
Giccses, de szép, inkább jelmeznek mondanám, mint menyasszonyi ruhának egyébként, de ha az egész esküvő hangulata meseszerű lesz, akkor ezzel a ruhával sem lesz gond. :)
Amúgy nem hinném, hogy találsz ilyet, maradj a varratásnál, már csak azért is, mert úgy valószínűleg olcsóbb lesz, mint bérelve/készen vásárolva.
8/17 A kérdező kommentje:
Ez nekem tetszik ez az én esküvőm lesz én csak tanácsot kértem hol tudnék ilyet. Írtam a szalonnak de nem ír vissza hívtam de nem veszik fel a telefont.
2014. jan. 21. 21:08
9/17 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a ruha nagyon. Fel nem venném, de nem ez volt a kérdés. Ilyet nem találsz, csak ha konkrétan ezt a ruhát keresed meg. Valahonnan ismerős ez a kép, de nem tudom, hol láttam. Esetleg varratasd meg, bár ezeket a díszeket tuti nem tudják pont ilyenre csinálni.
10/17 anonim válasza:
Csak ezt találtam. 7000 rúpiáért megcsinálják ami kb. 25ezer forint, szóval nagy valószínűséggel nem olyanra sikerülne mint a képen. :)
De írj levelet és meglátod jön-e válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!