Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyet szeretnék az esküvőmre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet szeretnék az esküvőmre hol tudnék találni ilyet? Vagy hasonlót?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 21. 20:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Jujj, ez aztán a fantasy filmből kivágott tündérjelmez :D Igen csicsás....

Bármelyik kínai online rendelős ruhagyártó megcsinálja neked képről, csak még annál is rondább lesz persze.

Ha beéred valami igényessel helyette, akkor több tervezőnek is vannak csicsás hercegnőruhái, de legalább szépek és minőségiek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 21. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
húbakker, ez így erős volt elalvás előtt
2014. jan. 21. 23:18
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Miért piszkäljátok? A kérdező biztos roma, ők szeretik a giccset.

Kérdező! Nézz szét szalonokban, neten

2014. jan. 21. 23:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma egyáltalán de úgy látszik ha azzal beszéltem az nem lett volna ennyire szánalmas mint egyes válaszolok itt. Nem azt kérdeztem kinek tetszik, vagy ki mit gondol erről a ruháról. De bánom h megkérdeztem.
2014. jan. 22. 06:24
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

Az ott elől úgy néz ki, mint egy gyémánt punci.

Egyébként szerintem a szalonon kívül nem fogsz máshol iylet találni.

Ezek a förtelmek mindig egyediek és csak egy hülye van aki olyat csinál, tehát menj el a szalonba, ha máshogy nem éred utól őket.

2014. jan. 22. 10:37
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem különleges ruha. Tény, hogy sok, illetve rengeteg, és elég erős személyiség kell ahhoz, hogy ezt valaki tudja viselni, de giccsek közt a király. Nem egy szimpla giccs, ez még annál is több. Én nem venném fel az esküvőmön, de nem tudom, miért fáj bárkinek is, ha valakinek ez tetszik... És miért kell egyből c!gányozni... Nem hallottátok még, hogy nem a ruha teszi az embert?
2014. jan. 22. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:
72%

Tény, hogy a Kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy kinek tetszik és kinek nem, hanem, hogy hol lehet ilyet kölcsönözni. Nem is értem, hogy egyes embereknek miért kell mindent leszólni, mikor nem is ez volt a kérdés. Valószínűleg páran itt élik ki magukat.

Egyébként én ilyen ruhát még nem nagyon láttam szalonban, mondjuk nem voltam sok helyen. De talán ehhez hasonlót tudsz találni (ami a mell részénél teljesen köves).

2014. jan. 22. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!