Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet szeretnék az esküvőmre hol tudnék találni ilyet? Vagy hasonlót?
Jujj, ez aztán a fantasy filmből kivágott tündérjelmez :D Igen csicsás....
Bármelyik kínai online rendelős ruhagyártó megcsinálja neked képről, csak még annál is rondább lesz persze.
Ha beéred valami igényessel helyette, akkor több tervezőnek is vannak csicsás hercegnőruhái, de legalább szépek és minőségiek:
Miért piszkäljátok? A kérdező biztos roma, ők szeretik a giccset.
Kérdező! Nézz szét szalonokban, neten
Az ott elől úgy néz ki, mint egy gyémánt punci.
Egyébként szerintem a szalonon kívül nem fogsz máshol iylet találni.
Ezek a förtelmek mindig egyediek és csak egy hülye van aki olyat csinál, tehát menj el a szalonba, ha máshogy nem éred utól őket.
Tény, hogy a Kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy kinek tetszik és kinek nem, hanem, hogy hol lehet ilyet kölcsönözni. Nem is értem, hogy egyes embereknek miért kell mindent leszólni, mikor nem is ez volt a kérdés. Valószínűleg páran itt élik ki magukat.
Egyébként én ilyen ruhát még nem nagyon láttam szalonban, mondjuk nem voltam sok helyen. De talán ehhez hasonlót tudsz találni (ami a mell részénél teljesen köves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!