Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok lenne? Barack-fehér-arany dekort szeretnék az esküvőmre és ehhez barack színű koszorúslány ruhákat.
Az arany és/vagy fehér mellett halványzöld vagy halványkék csíkot vagy sávot is kombinálhatsz az egészbe; vagy ha szereted ezt a színt, akkor egy vékony sáv vagy csík mélybarnát. Ez azonban csak akkor szép, ha nagyon világos a háttér, sok és nagy ablak van, a koszorúslányok között sok a barna, vagy fekete hajú, nem fehér, inkább sárgásabb bőrrel.
A mélybarna mélyíti a színeket, de erősebben harmonizál a barackkal és a fehérrel meg az arannyal, mint a másik.
A világoszöld (almazöld) vagy világoskék pedig azért szép, mert erősíti a kontrasztot. Ez pedig jól passzol a világos bőrű-hajú-szemű koszorúslányokhoz és a sötétebb háttérhez, vagy egy olyan teremhez, ahol kevesebb a természetes fény.
Biztosan nagyon szép lesz!
És sok boldogságot kívánok nektek! :)
fú, nekem nagyon tetszik, így elsőre elképzelve :)
fehér-barack, megbolondítva egy is arannyal :)
Szerintem is szuperül hangzik!:)
Amúgy a fehér helyett az ekrü egy jobb és szebb választás lenne.:)
Szóval szerintem a dekor nagy része ekrü-barack legyen és belecsempészhetitek az aranyat is, ezzel egy nagyon elegáns hatást kölcsönöztök a dekorációnak.
Persze ez a dekor, akkor szép, ha maga a hely is elegáns.
Akkor tényleg szuperül fog mutatni.:)
Sok boldogsàgot kívànok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!