Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bajban vagyok a koszoruslany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok a koszoruslany temaval. Mi van ha nincs koszoruslany? Es kul mi van ha az en csaladom ketszer annyi mint a parome? Az hulyen nez ki? baj?

Figyelt kérdés
Baratnoket nem hivok az eskuvore. Unokatestverem nincs, ha masodunokatestvereket hivok a koszoruslanykodas miatt akkor mindet meg kell hivnom, ugy meg egy kicsit sok, de nem nagy baj cask megis :). kul ha felkerem oket koszoruslanynak, hogyan lehet megbeszelni, hogy ki veszi a ruhat, mert nekem nem kellenek egyforma ruhaba, ugyis ott less a csokor is ami mutatja, hogy koszoruslanyok + ha ok akarnak a szin lehet egyforma pl lila es a ruha meg mas.

#koszorúslány #vendeglista
2014. febr. 17. 11:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Kelleni nem kellenek koszorúslányok:)

Én eddig kétszer voltam koszorúslány, mindkétszer én fizettem a ruhám. Az egyik esküvőn a menyasszony kérte, hogy egyforma színűek legyenek a ruhák, a másikon nem.

Amikor nekem volt az esküvőm, a koszorúslányok abban a ruhában voltak amiben korábban tesóm és én voltunk koszorúslányok, így azt nem kellett bérelniük. Ha nem tetszett volna nekik a ruha, akkor maguknak fizették volna a bérlést. Szóval az, hogy ki fizet megebszélés kérdése, de általában a koszorúslányok fizetik maguknak.

Nálunk az én családomból sokkal (nagyon sokkal) több vendég volt, mint a pároméból. Nálunk nagy a családi összetartás, ők meg még az unokatesókkal sem tartják a kapcsolatot.

Ami fontos a ti esküvőtök. Érezzétek jól magatokat.

2014. febr. 17. 12:02
 2/18 A kérdező kommentje:
Koszi. Csak mert mi ketten aljuk az egesz eskuvot , ami kicsinek indult, de mar a vegere leszunk 50 en. bar lehet hogy ez is kicsinek szamit. De ahhoz kepest hogy minden apro dolgot mi fizetunk nem kicsi es az hianyzik utoljara, hogy meg mas ruhait is en vegyem. Igy is a csaladom mondogatja, hogy cask a bajt okozom nekik mert ruhat kell venniuk az eskuvore. Persze nincsenek jo anyagi helyzetben, de sztem eleg segitsegnek kellene lenni, hogy az egesz eskuvot kialljuk. Csak fel tudnak oltozni es eljonni ? ? ?
2014. febr. 17. 12:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nos, nálunk nem lesz koszorúslány - igaz- egyéb felhajtás, feherruha es lagzi se. A vendégek húszan lesznek, ebből ketten az en rokonaim. Nem zavar.
2014. febr. 17. 12:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell koszorúslány, ha nincs is olyan, akit szívesen felkérnél, és ha ez anyagi problémákat is okozna.

Én egyszer voltam koszorúslány, mindent nekem kellett fizetni.

Az kellemetlen, ha olyat kérsz fel, akinek ez megterhelő lenne, és te sem tudod neki kifizetni.

Az a legegyszerűbb, ha nem lesz. Főleg így, hogy nincs olyan közel álló barátnőd vagy testvér, unokatestvér, akit fel tudnál kérni.

2014. febr. 17. 12:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt kosz.lány, mert senkit nem akartam megsérteni, hogy őt nem őt választom. Kislányból pedig egy rakat van a családban, nem akartam erre költeni.

A keresztfiam vitte a gyűrűt. De még ez sem muszáj.

2014. febr. 17. 12:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kötelező a koszorúslány. Semmiféle elvárásnak nem kell amúgy sem megfelelni, ez a ti esküvőtök, nektek kettőtöknek legyen jó, és kész.

A vendégek aránya/száma is csak rajtatok múlik.

2014. febr. 17. 12:26
 7/18 A kérdező kommentje:
Akit felkernek, annak nem lenne anyagi problema sztem. A szuk csaladi koromnek van, szulok+ testverek. De nekik is cask azert mert elszorjak hulyesegre. A fizetesuk nem alacsony. Na meg az is a baj igen, hogy kit kerjek ugy meg hogy a masik ne sertodjon meg. Kul az hogy nez ki ha egy van? Mert egyet meg tudnek a parom csaladjabol, de az furan nez ki nem? ha egy van. Nem is tudom. nem egyszeruek az ilyenek.
2014. febr. 17. 12:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező a koszorúslány, nálunk sem volt.
2014. febr. 17. 12:38
 9/18 A kérdező kommentje:
vagy van ket 4 ev koruli rokon egy fiu es egy lany. Ok mehetnenek elottunk rozsaszirmos kis kosarral. Es nagy koszoruslany meg nincs? Az milyen?
2014. febr. 17. 12:39
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért írod mindig, hogy "kül"? Az a különben rövidítése? Tök idegesítő...

Amúgy nem kell koszorúslány, semmi sem írja elő, hogy kötelező!

2014. febr. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!