Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok a koszoruslany temaval. Mi van ha nincs koszoruslany? Es kul mi van ha az en csaladom ketszer annyi mint a parome? Az hulyen nez ki? baj?
Kelleni nem kellenek koszorúslányok:)
Én eddig kétszer voltam koszorúslány, mindkétszer én fizettem a ruhám. Az egyik esküvőn a menyasszony kérte, hogy egyforma színűek legyenek a ruhák, a másikon nem.
Amikor nekem volt az esküvőm, a koszorúslányok abban a ruhában voltak amiben korábban tesóm és én voltunk koszorúslányok, így azt nem kellett bérelniük. Ha nem tetszett volna nekik a ruha, akkor maguknak fizették volna a bérlést. Szóval az, hogy ki fizet megebszélés kérdése, de általában a koszorúslányok fizetik maguknak.
Nálunk az én családomból sokkal (nagyon sokkal) több vendég volt, mint a pároméból. Nálunk nagy a családi összetartás, ők meg még az unokatesókkal sem tartják a kapcsolatot.
Ami fontos a ti esküvőtök. Érezzétek jól magatokat.
Szerintem nem kell koszorúslány, ha nincs is olyan, akit szívesen felkérnél, és ha ez anyagi problémákat is okozna.
Én egyszer voltam koszorúslány, mindent nekem kellett fizetni.
Az kellemetlen, ha olyat kérsz fel, akinek ez megterhelő lenne, és te sem tudod neki kifizetni.
Az a legegyszerűbb, ha nem lesz. Főleg így, hogy nincs olyan közel álló barátnőd vagy testvér, unokatestvér, akit fel tudnál kérni.
Nekem sem volt kosz.lány, mert senkit nem akartam megsérteni, hogy őt nem őt választom. Kislányból pedig egy rakat van a családban, nem akartam erre költeni.
A keresztfiam vitte a gyűrűt. De még ez sem muszáj.
Egyáltalán nem kötelező a koszorúslány. Semmiféle elvárásnak nem kell amúgy sem megfelelni, ez a ti esküvőtök, nektek kettőtöknek legyen jó, és kész.
A vendégek aránya/száma is csak rajtatok múlik.
Miért írod mindig, hogy "kül"? Az a különben rövidítése? Tök idegesítő...
Amúgy nem kell koszorúslány, semmi sem írja elő, hogy kötelező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!