Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok a koszoruslany temaval. Mi van ha nincs koszoruslany? Es kul mi van ha az en csaladom ketszer annyi mint a parome? Az hulyen nez ki? baj?
Látszik is. Odáig nem jutottál el, hogy felérd ésszel, hogy azzal, hogy helyesen, értelmesen írsz, megtiszteled az olvasóidat és MEGKÖNNYÍTED számukra a válaszadást, ami talán neked is érdeked.
Egyébként: NEM létezik olyan, hogy "esküvő kódex". Nincs szabálykönyv, hogy hogyan, miként kell szervezni, rendezni.
Ha nem akarsz koszorúslányt, nem lesz koszorúslány. Kész, pont.
Én nem fizettem a koszorúslányoknak a ruhát, mindenki abban jött, amiben akart, csokrot vettem midnegyiknek.
Barátnőket miért nem hívsz? nincs egy barátnőd se? ne haragudj, de nekem ez nagyon durva, én el se tudtam volna képzelni, hogy ne legyenek ott, annyira szeretem őket!
Amúgy, nálunk 77 meghívott volt, ebből a férjem meghívottai: a szülei, a nagymamája, és 3 barátja. A többi az én meghívottam volt. Szerintem nem tűnt fel senkinek, nem ismert mindenki mindenkit, meg amúgyis, kinek mi köze hozzá? Ha egyszer nincs nagy családja, mit csináljon, béreljen magának?
50 fős esküvőre igazából nem is kell a koroszorúslány szerintem. Nálunk se volt, mert olyan kevesen voltunk, hogy a koszorúslány jócskán kitűnt volna köztünk. (Meg persze vőfély se volt, mert 35 személyt felesleges lett volna irányítgatnia)
A férjem családjából 5-en voltak, az enyémből 30-an.
Simán a 2 kicsi szórhatja a virágot, nagy koszorúslány meg teljesen felesleges, ha nem nagy lgazi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!