Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bajban vagyok a koszoruslany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok a koszoruslany temaval. Mi van ha nincs koszoruslany? Es kul mi van ha az en csaladom ketszer annyi mint a parome? Az hulyen nez ki? baj?

Figyelt kérdés
Baratnoket nem hivok az eskuvore. Unokatestverem nincs, ha masodunokatestvereket hivok a koszoruslanykodas miatt akkor mindet meg kell hivnom, ugy meg egy kicsit sok, de nem nagy baj cask megis :). kul ha felkerem oket koszoruslanynak, hogyan lehet megbeszelni, hogy ki veszi a ruhat, mert nekem nem kellenek egyforma ruhaba, ugyis ott less a csokor is ami mutatja, hogy koszoruslanyok + ha ok akarnak a szin lehet egyforma pl lila es a ruha meg mas.

#koszorúslány #vendeglista
2014. febr. 17. 11:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Túl nagy ügyet csinálsz ebből. Ha szeretnél, akkor kérj fel valakit, akit te erre megfelelőnek gondolsz. Mindenki tudja, hogy nem lehet mindenki koszorúslány, ha kérdezik ki lesz, megmondom és ennyi. A ruhát átlagban a pár fizeti, mivel te kéred fel őket, te akarod, hogy a koszorúslányaid legyenek.
2014. febr. 17. 12:46
 12/18 A kérdező kommentje:
A kul. igen a kulonben roviditese es azert irom, mert fiatal vagyok es rajtam ragadt a kozepiskolai evek alatt es azert mert ez nem hivatalos level :P. De nem is szeretem mikor valaki kerdez valamit es valaszadas helyett a nyelvtant kritizaljak. nincs arra kulon topik?
2014. febr. 17. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Látszik is. Odáig nem jutottál el, hogy felérd ésszel, hogy azzal, hogy helyesen, értelmesen írsz, megtiszteled az olvasóidat és MEGKÖNNYÍTED számukra a válaszadást, ami talán neked is érdeked.

Egyébként: NEM létezik olyan, hogy "esküvő kódex". Nincs szabálykönyv, hogy hogyan, miként kell szervezni, rendezni.

Ha nem akarsz koszorúslányt, nem lesz koszorúslány. Kész, pont.

2014. febr. 17. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért írtál három különböző alkalommal is a "csak" szó helyett "cask"-ot? Ez a divat?
2014. febr. 17. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

Én nem fizettem a koszorúslányoknak a ruhát, mindenki abban jött, amiben akart, csokrot vettem midnegyiknek.

Barátnőket miért nem hívsz? nincs egy barátnőd se? ne haragudj, de nekem ez nagyon durva, én el se tudtam volna képzelni, hogy ne legyenek ott, annyira szeretem őket!

Amúgy, nálunk 77 meghívott volt, ebből a férjem meghívottai: a szülei, a nagymamája, és 3 barátja. A többi az én meghívottam volt. Szerintem nem tűnt fel senkinek, nem ismert mindenki mindenkit, meg amúgyis, kinek mi köze hozzá? Ha egyszer nincs nagy családja, mit csináljon, béreljen magának?

2014. febr. 17. 19:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem volt koszoruslany. Egyszeruen nem akartunk. Az en csaladombol kereken 10 ember volt meghivva, paromebol 30. Mindent kozosen fizettunk, nem volt hiszti es agonizalas. Hjam, vofely sem volt, es olyan bulit csaptunk, hogy reggel 5kor indultunk a hotelbe.
2014. febr. 18. 09:27
 17/18 anonim ***** válasza:

50 fős esküvőre igazából nem is kell a koroszorúslány szerintem. Nálunk se volt, mert olyan kevesen voltunk, hogy a koszorúslány jócskán kitűnt volna köztünk. (Meg persze vőfély se volt, mert 35 személyt felesleges lett volna irányítgatnia)

A férjem családjából 5-en voltak, az enyémből 30-an.

Simán a 2 kicsi szórhatja a virágot, nagy koszorúslány meg teljesen felesleges, ha nem nagy lgazi lesz.

2014. febr. 18. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:
nem kötelező egyáltalán. nekem nem volt még esküvőm, most pont koszorúslány leszek a barátnőmén (38 éves vagyok, szóval nem épp mai csirke, a másik koszorúslány 37, a harmadik 26, menyasszony 36, szóval nem vagyunk épp nagyon fiatalok).de mikor egyéb esküvőkön voltam, szinte senkinek nem volt koszorúslánya, sőt, volt munkatársamnak fehér ruhája se, csak elegáns ruhában esküdött. mert másodszor, és negyvenen felül, de attól még lehetett volna, ő döntése. nincs meghatározva semmi, fiatalon, első esküvőn is lehet sima, elegáns ruhában lenni, nem kötelező a menyasszonyi ruha, meg semmi.
2014. febr. 24. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!