Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ki volt a tanútok az esküvőn? A család mit szólt hozzá?
Szeptemberben lesz az esküvőm és egy barátnőmet szerettem volna felkérni tanúmnak és a családom egyből felhördült, hogy mi az, hogy nem a bátyám lesz az.
Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy a bátyámat kérjem fel, mert nem olyan jó a kapcsolatunk. De pl páromnak is az öccse lesz és ő sem érti, hogy miért nem szeretném, hogy a bátyám legyen.
Egész gyerekkoromban vert és néha még a barátait is megkérte rá, ami szerintem gusztustalan dolog még egy gyerektől is (8-10 éves gyerekekről beszélek, nem óvodásokról). Később, mikor nagyobbak lettünk akkor pedig simán elteltek hetek is úgy, hogy nem szóltunk egymáshoz, miközben mellettem volt a szobája. Pár éve kint él külföldön, szóval még csak nem is találkoztunk. Szívesen látom az esküvőmön, de nem szeretném tanúmnak.
Viszont a másik rész pedig az, hogy akit fel szeretnék kérni, alig 10 hónapja ismerem, viszont az eddig valaha volt legjobb baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Baromi sokat segít a szervezésben is és mindig ott van ha támaszra van szükségem. Viszont a családom nem is ismeri, és ezen szintén ki vannak borulva, hogy egy senkit viszek oda....
Bocsánat, hogy hosszú lett.
Kedves kérdező,
Nem vagy tizenéves, kell legyen annyi rutinod az életben és a kapcsolatokban, hogy tudd mi meddig tart....
Van egy hugom. Teljesen más élet utat járunk 14 éves korunk óta. Külföldön élek és nagyon ritkán látom. Igen mi is verekedtünk 10 évesen, az még semmivel sem komolyabb mint ha óvodások verekednek... Egyikőnk sem emlékszik már rá.
Azt viszont tudom, hogy mindig számíthatunk majd egymásra az életben amíg élünk. Ő mindig ott lesz - és eddig is ott volt - ha baj van és segítettünk egymásnak akkor is ha fél évente találkoztunk, mert ez a testvériség.
A barát sosem lehet életre szóló, sosem tudhatod hogy alakul, főleg ha csak 10 hónapja ismered. A fényképeket az esküvőről 20-30 év múlva is elő fogjátok venni, ha addig kihűl a barátságotok, netán már nem is emlékeztek majd egymásra, elég hülye dolog lesz nézni a fotókon hogy rábíztál egy ilyen fontos szerepet.
Nekem is nyáron lesz esküvőm. Nekem a bátyám lesz a tanúm, a páromnak a nővére. Mert ők mindig mellettünk lesznek. Elvileg egyébként a törvény változott és már nem lehet testvér a tanú, ha ez így van akkor a keresztszülők lesznek a tanúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!