Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ki volt a tanútok az esküvőn? A család mit szólt hozzá?
Szeptemberben lesz az esküvőm és egy barátnőmet szerettem volna felkérni tanúmnak és a családom egyből felhördült, hogy mi az, hogy nem a bátyám lesz az.
Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy a bátyámat kérjem fel, mert nem olyan jó a kapcsolatunk. De pl páromnak is az öccse lesz és ő sem érti, hogy miért nem szeretném, hogy a bátyám legyen.
Egész gyerekkoromban vert és néha még a barátait is megkérte rá, ami szerintem gusztustalan dolog még egy gyerektől is (8-10 éves gyerekekről beszélek, nem óvodásokról). Később, mikor nagyobbak lettünk akkor pedig simán elteltek hetek is úgy, hogy nem szóltunk egymáshoz, miközben mellettem volt a szobája. Pár éve kint él külföldön, szóval még csak nem is találkoztunk. Szívesen látom az esküvőmön, de nem szeretném tanúmnak.
Viszont a másik rész pedig az, hogy akit fel szeretnék kérni, alig 10 hónapja ismerem, viszont az eddig valaha volt legjobb baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Baromi sokat segít a szervezésben is és mindig ott van ha támaszra van szükségem. Viszont a családom nem is ismeri, és ezen szintén ki vannak borulva, hogy egy senkit viszek oda....
Bocsánat, hogy hosszú lett.
A legjobb barátom lesz a tanúm, ez számomra egyértelmű volt. A család pedig semmilyen mértékben nem szólhatott bele az esküvőmbe, minden úgy lesz, ahogy mi akarjuk.
Engem nem vert a bátyám, de akkor sem lenne tanúm, nem is tartjuk a kapcsolatot. A húgomat szeretem, de én barátot akartam tanúnak, nem testvért.
"A menyasszony tanuja nem nő szokott lenni? Én el se tudnám képzelni, hogy egy pasi legyen."
Szerintem ez baromság. Nekem is férfi lesz a tanúm. Nincs barátnőm, ha lenne, akkor is a fiúbarátaim élveznének elsőbbséget.
Kedves 70%-os. Nem tudom, mennyivel furább a dekorkellék kifejezés egy vadidegen pasira (igen, akit nem ismerek az az én esküvőmön csak dekorkellék lesz), mint számodra az a felfogás, hogy teljesen normális az, hogy ott lesz egy 30 fős esküvőn számomra 10 vadidegen ember, ahelyett, hogy 10, számomra nagyon kedves rokont hívjak meg.
Nem, ebből nem engedek. És mivel 8 embert egyáltalán nem fog ez zavarni és meg sem lepődtek a felvetésen (egyenlőre még nem hivatalos), akkor az a másik 2 sem fog érdekelni, akik egyébként is még tizenéves tinik , tehát nem hinném, hogy egyenlőre komoly terveik lennének a jövőre nézve és ne bírnának ki maximum 5 órát a pasijuk nélkül.
Te ugy latszik mindenbe belekotsz 70%-os.
Irta a kerdezo, hogy kis eskuvo lesz , kis helyen. 30 a max. befogado szam. En is inkabb egy rokonnal akarnam magam jol erezni, nem pedig x pasijaval, akit meg soha nem lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!