Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek ki volt a tanútok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ki volt a tanútok az esküvőn? A család mit szólt hozzá?

Figyelt kérdés

Szeptemberben lesz az esküvőm és egy barátnőmet szerettem volna felkérni tanúmnak és a családom egyből felhördült, hogy mi az, hogy nem a bátyám lesz az.

Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy a bátyámat kérjem fel, mert nem olyan jó a kapcsolatunk. De pl páromnak is az öccse lesz és ő sem érti, hogy miért nem szeretném, hogy a bátyám legyen.

Egész gyerekkoromban vert és néha még a barátait is megkérte rá, ami szerintem gusztustalan dolog még egy gyerektől is (8-10 éves gyerekekről beszélek, nem óvodásokról). Később, mikor nagyobbak lettünk akkor pedig simán elteltek hetek is úgy, hogy nem szóltunk egymáshoz, miközben mellettem volt a szobája. Pár éve kint él külföldön, szóval még csak nem is találkoztunk. Szívesen látom az esküvőmön, de nem szeretném tanúmnak.

Viszont a másik rész pedig az, hogy akit fel szeretnék kérni, alig 10 hónapja ismerem, viszont az eddig valaha volt legjobb baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Baromi sokat segít a szervezésben is és mindig ott van ha támaszra van szükségem. Viszont a családom nem is ismeri, és ezen szintén ki vannak borulva, hogy egy senkit viszek oda....

Bocsánat, hogy hosszú lett.

2014. júl. 24. 12:14
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
36%

A legjobb barátom lesz a tanúm, ez számomra egyértelmű volt. A család pedig semmilyen mértékben nem szólhatott bele az esküvőmbe, minden úgy lesz, ahogy mi akarjuk.

Engem nem vert a bátyám, de akkor sem lenne tanúm, nem is tartjuk a kapcsolatot. A húgomat szeretem, de én barátot akartam tanúnak, nem testvért.

2014. júl. 24. 12:37
 12/43 anonim ***** válasza:
25%
Érdekes elgondolás.tehat egészen az eskuvoig a te parod is csak "dekorkellék" ? A barátikorodben mindenkinek ilyen parja van, egy se komoly kapcsolat.... Hat erdekes vagy az biztos.
2014. júl. 24. 12:38
 13/43 anonim ***** válasza:
83%

"A menyasszony tanuja nem nő szokott lenni? Én el se tudnám képzelni, hogy egy pasi legyen."

Szerintem ez baromság. Nekem is férfi lesz a tanúm. Nincs barátnőm, ha lenne, akkor is a fiúbarátaim élveznének elsőbbséget.

2014. júl. 24. 12:38
 14/43 A kérdező kommentje:

Kedves 70%-os. Nem tudom, mennyivel furább a dekorkellék kifejezés egy vadidegen pasira (igen, akit nem ismerek az az én esküvőmön csak dekorkellék lesz), mint számodra az a felfogás, hogy teljesen normális az, hogy ott lesz egy 30 fős esküvőn számomra 10 vadidegen ember, ahelyett, hogy 10, számomra nagyon kedves rokont hívjak meg.

Nem, ebből nem engedek. És mivel 8 embert egyáltalán nem fog ez zavarni és meg sem lepődtek a felvetésen (egyenlőre még nem hivatalos), akkor az a másik 2 sem fog érdekelni, akik egyébként is még tizenéves tinik , tehát nem hinném, hogy egyenlőre komoly terveik lennének a jövőre nézve és ne bírnának ki maximum 5 órát a pasijuk nélkül.

2014. júl. 24. 12:45
 15/43 A kérdező kommentje:
Egyébként ha lenne lehetősségem 120 fős esküvőt szervezni akkor nem érdekelne, hogy ki kinek a kicsodáját hívja még el, de 30 főnél az én kezem is meg van kötve és nem fogok rokonok kárán párokat meghívni.
2014. júl. 24. 12:47
 16/43 anonim ***** válasza:
32%
Te meg a parod nem igy kezdtetek? "Dekorkellek".... Baxus, ez ritka sértő. Gondolom nem mondtad ezt a meghivottjaidnak, mert különben nem mennének el....
2014. júl. 24. 12:49
 17/43 anonim ***** válasza:
87%

Te ugy latszik mindenbe belekotsz 70%-os.

Irta a kerdezo, hogy kis eskuvo lesz , kis helyen. 30 a max. befogado szam. En is inkabb egy rokonnal akarnam magam jol erezni, nem pedig x pasijaval, akit meg soha nem lattam.

2014. júl. 24. 13:04
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Öcsém volt a tanúm (bennem fel sem merült más), a férjem vacillált a legjobb barátja és a bátyja között. Végül a család hatására a bátyja lett a befutó.
2014. júl. 24. 13:15
 19/43 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerűen mond azt, hogy a bátyád a bátyád, a tanúd pedig a tanúd. nem kell összekeverni a kettőt, a bátyád semmit nem nyerne a tanúskodásnál (itt megfelelő körülmények közt lehet esetleg szépíteni, hogy mr így is olyan jó a kapcsolatotok, hogy azon a tanúskodás sem változtatna - de ez ilyen körülmények közt talán nem megfelelő.)
2014. júl. 24. 13:22
 20/43 anonim ***** válasza:
43%
Nekem a húgom lesz a páromnak pedig a bátyja. Igazából én először a barátnőmre gondoltam, hogy Ő legyen a tanúm, mivel a húgom még eléggé fiatal (20 éves), viszont azt mondta, hogy szeretne a tanúm lenni. Először amúgy koszorúslány lett volna. Most végül is nem baj, hogy így alakul én ennek is örülök. Csak azt tudom, ha esetleg nemet mondtam volna, biztos a szüleim részéről, főleg anyum részéről lett volna nagy kiakadás, hogy miért nem a húgom lesz a tanúm. Hozzáteszem én személy szerint azért gondoltam a barátnőmre, mert Ő sokkal többet tud a kapcsolatunkról a párommal és Ő volt az, akire támaszkodhattam a nehéz időkben is mikor nem volt minden rendben köztünk. De végül is így is jó lesz, ilyen szempontból rugalmas vagyok. :) Bár a barátnőm örül annak, hogy a koszorúslányom lehet, de közben meg szerintem furának is tartja, hogy Ő 25 évével lesz a koszorúslányom és miért nem a húgom, aki csak 20. (ezt így megemlítette).
2014. júl. 24. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!