Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek ki volt a tanútok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ki volt a tanútok az esküvőn? A család mit szólt hozzá?

Figyelt kérdés

Szeptemberben lesz az esküvőm és egy barátnőmet szerettem volna felkérni tanúmnak és a családom egyből felhördült, hogy mi az, hogy nem a bátyám lesz az.

Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy a bátyámat kérjem fel, mert nem olyan jó a kapcsolatunk. De pl páromnak is az öccse lesz és ő sem érti, hogy miért nem szeretném, hogy a bátyám legyen.

Egész gyerekkoromban vert és néha még a barátait is megkérte rá, ami szerintem gusztustalan dolog még egy gyerektől is (8-10 éves gyerekekről beszélek, nem óvodásokról). Később, mikor nagyobbak lettünk akkor pedig simán elteltek hetek is úgy, hogy nem szóltunk egymáshoz, miközben mellettem volt a szobája. Pár éve kint él külföldön, szóval még csak nem is találkoztunk. Szívesen látom az esküvőmön, de nem szeretném tanúmnak.

Viszont a másik rész pedig az, hogy akit fel szeretnék kérni, alig 10 hónapja ismerem, viszont az eddig valaha volt legjobb baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Baromi sokat segít a szervezésben is és mindig ott van ha támaszra van szükségem. Viszont a családom nem is ismeri, és ezen szintén ki vannak borulva, hogy egy senkit viszek oda....

Bocsánat, hogy hosszú lett.

2014. júl. 24. 12:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
47%

"En is inkabb egy rokonnal akarnam magam jol erezni, nem pedig x pasijaval, akit meg soha nem lattam."

Ez érthető. Én viszont, ha meghívok valakit valahová, azt is szem elött tartom, hogy a meghívottam is jól érezze magát.

2014. júl. 24. 13:27
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha szűk körű az esküvő, nem hinném, hogy a résztvevők ne ismernék egymást. Ha pedig ismerek valakit is a menyasszonyon/ vőlegényen kívül, azért pár órát kibírok a párom nélkül.
2014. júl. 24. 13:32
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a testvérem volt a tanúm, más nem lehetett.

(Kedvenc unokatesóm 2 aprónép után rohangált, akiről azt hittem, hogy a legjobb barátnőm el se jött, többi barátnők koszorúslányok voltak. Keresztszülőt meg nem akartam, hiába szokás néhol.)

2014. júl. 24. 13:38
 24/43 anonim ***** válasza:
68%
Mert a párunk nélkül nem tudjuk jó érezni magunkat? Ugyan már! Attól, hogy kapcsolatban/házasságban élünk vkivel, még még nem vagyunk összenőve, mással is ugyan úgy tudok szórakozni, beszélgetni, főleg ha a szűk családról van szó, hisz mindenkit ismerek.
2014. júl. 24. 13:43
 25/43 anonim ***** válasza:
26%
miért nem 2tanúztok ha ennyire fogcsikorgatva tartotok egy 30 fős esküvőt? és majd este azon aggódsz, hogy ki tudsz e mindent fizetni?!
2014. júl. 24. 13:53
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
A TI napotok, a TI esküvőtök, nem a szüleidé. Azt hívsz tanúnak, akit TE akarsz, azt hívsz meg, akit akarsz. Ha nem tetszik Jucikának, hogy Pityu nélkül kell jönnie, ne jöjjön! Nekem jó a kapcsolatom a tesóimmal,de nem ők voltak a tanúk. Páromnál dettó. Mindenki, aki beledörmögött, megkapta, hogy nem muszáj jönni. Ennyi, meg egy bambi.
2014. júl. 24. 14:08
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagybátyám volt (egyben ő a keresztapám is). Felénk ez a szokás és jó a kapcsolatunk is szóval nem volt kérdés, hogy ő lesz.
2014. júl. 24. 14:25
 28/43 A kérdező kommentje:

Miért, kedves 64%? Szerinted csak az a két véglet létezik, hogy két tanús vagy a fél megye?

Semmi fogcsikorgatás nincs ebben, csupán mint már írtam, a hely befogadóképessége korlátozott. Hogy vigyük máshova? Nem szeretnénk, ez közös döntés volt.

De örülnék ha leakadnátok a témáról, mert nem ez volt a kérdés.

2014. júl. 24. 17:34
 29/43 anonim ***** válasza:
56%
Látod, kérdező, még külön kérdést is ihletett egy megjegyzésed, mert megsértetted pár tini érzéseit, akinek nem kezelik családtagként az éppen aktuális "élete szerelmüket". :)
2014. júl. 24. 17:35
 30/43 anonim ***** válasza:
60%
Hat utolso, nem tini vagyok, sot. Eleg erdekes, hogy nem sikerult felfogni, min akadtam ki. "Dekorkellek". A te parod az? Ne mondja nekem senki, hogy egy barati tarsasagban mindenkinek epp akkor megismert partnere van, egyik sem hazas, jegyes, tartos kapcsolatban elo. Mar az is udvariatlansag -szereintem- ha valakit a partnere nelkul hivnak meg, de ilyen becsmerelo szoval illeni valakit, kifejezetten bunko dolog. A kerdezo is igy kezdte, a szulei is, az osszes rokona "dekorkellekkent". Nyilvan nem egy nap/het/honap utan derult ki, hgoy ok majd egyutt elik le az eletuket.
2014. júl. 24. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!