Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ki volt a tanútok az esküvőn? A család mit szólt hozzá?
Szeptemberben lesz az esküvőm és egy barátnőmet szerettem volna felkérni tanúmnak és a családom egyből felhördült, hogy mi az, hogy nem a bátyám lesz az.
Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy a bátyámat kérjem fel, mert nem olyan jó a kapcsolatunk. De pl páromnak is az öccse lesz és ő sem érti, hogy miért nem szeretném, hogy a bátyám legyen.
Egész gyerekkoromban vert és néha még a barátait is megkérte rá, ami szerintem gusztustalan dolog még egy gyerektől is (8-10 éves gyerekekről beszélek, nem óvodásokról). Később, mikor nagyobbak lettünk akkor pedig simán elteltek hetek is úgy, hogy nem szóltunk egymáshoz, miközben mellettem volt a szobája. Pár éve kint él külföldön, szóval még csak nem is találkoztunk. Szívesen látom az esküvőmön, de nem szeretném tanúmnak.
Viszont a másik rész pedig az, hogy akit fel szeretnék kérni, alig 10 hónapja ismerem, viszont az eddig valaha volt legjobb baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Baromi sokat segít a szervezésben is és mindig ott van ha támaszra van szükségem. Viszont a családom nem is ismeri, és ezen szintén ki vannak borulva, hogy egy senkit viszek oda....
Bocsánat, hogy hosszú lett.
"En is inkabb egy rokonnal akarnam magam jol erezni, nem pedig x pasijaval, akit meg soha nem lattam."
Ez érthető. Én viszont, ha meghívok valakit valahová, azt is szem elött tartom, hogy a meghívottam is jól érezze magát.
Nekem a testvérem volt a tanúm, más nem lehetett.
(Kedvenc unokatesóm 2 aprónép után rohangált, akiről azt hittem, hogy a legjobb barátnőm el se jött, többi barátnők koszorúslányok voltak. Keresztszülőt meg nem akartam, hiába szokás néhol.)
Miért, kedves 64%? Szerinted csak az a két véglet létezik, hogy két tanús vagy a fél megye?
Semmi fogcsikorgatás nincs ebben, csupán mint már írtam, a hely befogadóképessége korlátozott. Hogy vigyük máshova? Nem szeretnénk, ez közös döntés volt.
De örülnék ha leakadnátok a témáról, mert nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!