Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire prosztó dolog?
Mi meg se tartottuk volna úgy az egész esküvőt, ha nem jön össze a pénz, amiért Mi dolgoztunk meg. miért kéne a szülőknek állni? Én akarok férjhez menni, Ő akar engem elvenni, a Mi dolgunk megkeresni a pénzt rá. Egyikünk szülei se milliomosok, szóval inkább csak levettük a terhet a vállukról. keményen dolgoztunk minden nap, minden hétvégén, és be votl osztva, hogy napi 1000 forintot költhetünk csak ( ami nem könnyű ,mert ha csak mosószer kell, vagy valami nagyobb dolog, akkor addig vajaskenyeret ettünk , és nem vásároltunk mást )
Szombaton volt az esküvő, Párom szerdáig melózott, akkor kapta meg az utolsó adag pénzt, ami kellett. Így minden úgy volt, ahogy mi szerettük volna, és nem votl se puccos, se vacak. tudtuk hogy ennyit tudunk rá költeni, de mindenkinek nagyon tetszett minden.
60 fő volt, és egy milliót össze tudtunk szedni egy év alatt, ami szerintem egész jó! elég is volt majdnem az egész összeg rá, és így amit ajándékba kaptunk pénzt ( nem kértünk pénzt,mert taplóság szerintem,de sok messziről jött rokon inkább pénzt hozott) lakásfelújításra költöttük, nem pedig utólag az esküvőre.És így az "ajándéknak" van látszata is
Ugyanez van az én családomban is, ha ezt a kérdést látnák, biztosan azt gondolnák, hogy én tettem fel... :D
Sajnos ez sokszor van így, úgy lehet számolni, hogy általában a lagzi ára jön vissza, a kaja és a pia. A zenekar már általában nem. (A többiről: haj, ruha, ... már nem is beszélve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!