Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha valakit csak az esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit csak az esküvőre hívnak meg, és a lakodalomba nem, akkor is szokás pénzt adni, vagy ajándékot?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 19:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%
Bocsi ezt igy nem ertem,hogy a lagziba miėrt nem vagy hivatalos??ha viszont màst meghivtak de tėged nem akkor mėg az esküvöre se mennek el!!!
2014. júl. 14. 19:49
 2/20 anonim ***** válasza:
56%

Pénzt tutira nem adnék, ajándékot is csak valami jelképeset, mondjuk egy szép képet vagy faliórát, hisz ők semmit sem fognak rád költeni.

Ugye nem az vagy, aki ezt a két kérdést tette fel?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..

2014. júl. 14. 19:51
 3/20 A kérdező kommentje:
A lakodalom szűk családi körben lesz, az esküvőre több mindenkit meghívtak.
2014. júl. 14. 19:52
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem szokás, a pénz/ajándék azért van, hogy viszonozd a vacsorát, a lakodalmat.
2014. júl. 14. 19:53
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel azt a kérdést, ma kaptuk meg a meghívót :-)
2014. júl. 14. 19:54
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem esküvő utána gratulálni kés kész. Egyáltalán nem szokás akkor bármit is adni.
2014. júl. 14. 19:59
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Ilyenkor gratula és kész.
2014. júl. 14. 20:06
 8/20 anonim ***** válasza:
72%

# 1/6

Nálunk pl a munkatársakat szinte mindenki csak a templomba hívja. Nem olyan ritka ez, hogy ennyire csodálkozni kell rajta.

2014. júl. 14. 20:07
 9/20 anonim ***** válasza:
50%
Kérdés, hogy protokolláris meghívásról van-e szó. Milyen a kapcsolatod a meghívóddal?
2014. júl. 14. 20:14
 10/20 anonim ***** válasza:
78%

Mi munkatársakat csak az esküvőre (csak polgári volt) hívtuk meg, "lagzi" csak szűk család és legjobb barátok.

A gratuláció közben adtak át pénzt azok, akik úgy gondolták, de nem adott mindenki. Nem is vártuk volna egyébként.

Szóval nem kell se ajándék, se pénz, de ha az ifjú párnak szeretnél adakozni a közös életük elkezdésére, szerintem utalhatsz át nekik pénzt, vagy adhatsz ott is a kezükbe a gratulációkor.:)

2014. júl. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!