Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás az, hogy egy esküvőre egy házaspár egyik felét hívják meg csak és nem mindkettőjüket?
Figyelt kérdés
Egy volt kollégám meghívott a lagzijába, de csak engem a férjemet nem. Ez normális dolog vagy csak én vagyok ezen felháborodva?2014. máj. 10. 19:40
1/26 anonim válasza:
Általában a meghívás a párnak szól ,de illett volna ha mindketten jelen vagytok a meghívásnál.
2/26 anonim válasza:
Általában a házaspárokat együtt szokás meghívni, de nem kötelező elmenned.
3/26 A kérdező kommentje:
Munkahelyemre hozták be a meghívót, így a férjem eleve nem tudott jelen lenni a meghívásnál. Valószínű, hogy így nem fogok elmenni, de nekem ez nagyon furcsa volt, még ilyet nem hallottam.
2014. máj. 10. 19:45
4/26 anonim válasza:
Ilyet én sem,szerintem egy meghívó átadására illik időt szakítani.
5/26 anonim válasza:
Attól függ. Ha a kollégákat együtt hívta meg, társaságként, akkor szerintem logikus, hogy pár nélkül, hiszen mindenki házastársát nyilván nem ismeri az ifjú pár. Ilyenkor szerintem nem is érezné magát jól a házastárs sem a sosem látott kollégák között, akik már egy összeszokott csapat. Tehát ha így szól a meghívás, hogy mondjuk egy asztalnyi ember csak munkatársakból áll, én elmennék a férjem nélkül is, hiszen a kolléganőkkel jól telne az idő. :)
Ha csak téged hívott meg magánemberként, nem a munkatársi viszony miatt, és mást senkit a munkahelyről, akkor elég furcsa. Ez esetben megköszönném a meghívást, de nem mennék, hiszen senkit nem ismernék, egyedül ücsörögni egy esküvőn a párom és ismerősök nélkül nem túl kellemes.
6/26 anonim válasza:
En ugyanigy jartam.Az egyik baratunk hazasodott es engem meghivtak a ferjem meg nem..Raadasul en lettem volna a menyasszony tanuja.Lemondtam az egeszet es a ferjem annyira megharagudott h azota sem beszelunk veluk par mar nagyon regen volt.
7/26 anonim válasza:
Én a párom nélkül biztos hogy nem mennék el!
8/26 anonim válasza:
Kollégák, baráti társaságok estén szokás - ott az adott társaság ismeri egymást, egy asztalnál ülnek, nem unatkoznak.
9/26 anonim válasza:
Mi a párommal biztos nem mennénk olyan helyre, ahova csak egyikőnket hívnák meg.
10/26 A kérdező kommentje:
A lakodalomba csak engem hívott meg és egy másik kolléganőmet, a többi kollégát csak a szertartásra. De kolléganőm férjének hasonlóan rosszul esett, mint az enyémnek. Főleg azért, mert eddig nagyon jó "baráti" viszonyban voltunk. Tehát senki nem idegen a másiknak.
2014. máj. 10. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!