Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Minden kapcsolatban vannak nehézségek, veszekedések"- tényleg? Van itt olyan kisgyermekes házaspár, ahol nincs otthon feszültség soha?
Én úgy gondolom a mi házasságunk az, ahol nincs feszültség, veszekedés.
Toleráljuk egymás dolgait, segítünk egymásnak, mindent közösen csinálunk. Egy kasszán vagyunk, a pénzen sem veszekszünk.
Igen, engem is sokszor hívnak fel barátnők sírva, hogy otthon ezen vagy azon össze kaptak, nem beszélnek 3 napja....
Mi is sokat vitatkozunk a párommal, de inkább csak apróságokon. Vele az a legnagyobb problémám, hogy soha semmiért nem kér bocsánatot, még akkor sem, ha ő is tudja, hogy nekem van igazam, és ő tévedett. Pasi. De ettől függetlenül szeretem, már megszoktam, hogy ilyen.
Viszont! A kollégám, akivel hosszú évekig egy irodában ültünk kettesben MINDIG úgy édelgett telefonon a feleségével, hogy komolyan, néha rossz volt hallgatni (azokat a tipikus gejl, mézes-mázos ígyszeretlek-úgyszeretlek, te tedd le - neeem, te tedd le - típusú beszélgetéseket kellett végighallgatnom). Na, ők az a tipikus pár, akik SOHA nem szólalkoznak össze. Náluk is van 3 gyerkőc, szerintem soha senkinek nem tudnának ártani, mondjuk vallásosak nagyon. Szóval igen, szerintem vannak ilyen párok (csak azt nem értem, hogy ők sosem feszültek?).
Mi viszonylag gyakran "zsörtölődünk", de veszekedni talán még sose veszekedtünk.
Az az érdekes, hogy párom előtti kapcsolataimban soha(!) nem veszekedtem senkivel, pedig hosszabb kapcsolataim voltak. Valahogy az együttélés és az, hogy ennyire fontos a másik, az sajna azt is magával hozta, hogy a feszültségeimet is jobban megosztom vele (mint minden más érzésemet is), ezért sajnos vannak összetűzések, ha valamelyikünk fáradt vagy nyűgös.
De pl. apukám látott egyszer összeveszni minket és azóta is azon röhög, hogy "ti ezt tényleg veszekedésnek hívjátok?!" :D
kisebb összezörrenések sűrűn vannak, de tényleg csak olyanok, mint pl: általában szó nélkül elmosogatok, de ha rossz napom van, akkor belekötök, hogy miért nem ő csinálja meg. Ebből feszkó, ő is bedurcázik. Kb. ilyenek durván minden héten vagy kéthetente vannak. Nagyobb viták is szoktak lenni, sajnos sűrűn volt régen, de márc-áprilisban szerencsére nem volt, ez nálunk tök jó. Én annak tudom be, hogy sok volt a stressz, idegeskedtünk mindig a fizu miatt, most a férjem jobb munkakörbe került, talán egy picit többet is fog keresni, kicsit javult a házaséletünk is, és tudunk egymással foglalkozni. A férjem azt mondta egyébként, hogy unalmas lenne, ha nem lenne vita.
7 éve vagyunk együtt 2 hónap híján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!