Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás az, hogy egy esküvőre egy házaspár egyik felét hívják meg csak és nem mindkettőjüket?
Nálunk most van esküvő. Mi úgy csináltuk, hogy a tartós kapcsolatban élő fiatalokat párostól hívtuk akik meg együtt vannak kb. 1 vagy 2 hónapja azt nem.
Ha férjezett akkor egyértelmű, hogy együtt hívjuk, én nem mennék el így.
Kollégák esetén nálunk nem szoktak párt hívni, csak ha a pár is közel áll a házasulandóhoz, de ebben az esetben nem 1-vagy 2 emberről van szó, hanem legalább, 5-6-ról...
Így, ebben az esetben szerintem bunkóság.
Hogy van a meghívó?
Nem lehet, hogy nekik alap volt, hogy hozod a férjedet? Vgy kiemelték, hogy ne?
Teht pl nekünk a meghívőban nem volt egyértelmű ennyire, mert nem személyreszólő volt, hanem " meghívjuk kedves rokonainkat, és barátainkat..."
Így amikor átadtuk akkor mondtuk, hogy jelezzenek hány fővel( hozzák-e a gyereket) és a pár pontos neve..vicces volt, hogy hány rokonomnak nem tudom a pontos nevét, még a nagynénéimnek sem-vannak 5-en-persze tudom, hogy szólítom őket, de mi a férjezett nevük..meg voltunk lőve vele
Evidens, hgy egyedül nem megy az ember esküvőre, mármint vagy családdal megy az ember, vagy a párjával, vagy a csapattal a munkahelyről...
szerintem érdemes tisztázni, lehet félreértettétek egymást
Általában a munkatársak csak a polgári esküvőre szoktak elmenni, akkor is ha kapnak meghívót - mármint ilyen meghívót, ahol a házastársat nem várják.
Sztem beszéljétek meg ezt a munkahelyen, ki hogyan gondolkodik erről az egészről.
Ha te a párod nélkül nem mennél, akkor ne menj!
Nem lehet, hogy a meghívás mindkettőtöknek szólt, csak az egyszerűség kedvéért neked adták át (mivel együtt dolgoztok)?
A férjeddel beszéltél róla? Őt zavarja? Zavarná, ha nélküle mennél?
Velük beszéltél a dologról?
Ha egyértelmű, hogy csak téged várnak és nem akarsz így elmenni, akkor nyilván ne menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!