Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokás az, hogy egy esküvőre egy házaspár egyik felét hívják meg csak és nem mindkettőjüket?
Felénk nem szokás, de hát ahány ház...
Én is fel lennék háborodva, más egy "járás" és más egy házasság-azt még megérteném, ha nem tudnék, hogy van párom.
Felháborodás helyett egyébként a magyar embernek miért nem jut eszébe elgondolkodni azon, hogy az adott pár talán anyagi helyzetéből kiindulva nem akar + 20 főt (barátok, kollégák, ismerősök) párostul meghívni, de a szívüknek kedves ismerősöket azért szeretnék ott látni?
Akkora hülye felfogás ez a "párom nélkül nem, hozzá vagyok nőve!!!". Én férjestül, férj nélkül is örülnék a meghívásnak. A legtöbben meg rögtön "öriharit" esküdnének...gyönyörű.
Ez nem anyagi helyzet kérdése, ne beszéljünk itt már hülyeségeket!
Ez alapvető illem. Nem azért, mert egy házaspár ne mehetne sehova egymás nélkül, de egy ilyen alkalomra akkor is együtt ILLIK meghívni őket.
Ha valaki nem egy tuskó és kapott egy kis normális nevelést, az tudja.
Lehet megsértődni!
Ha valakinek olyan az anyagi helyzete, hogy nem tud sok embert meghívni, akkor ne hívja meg a kollégákat, hanem hívja meg a szűk családi kört, esetleg a közeli barátokat.
Ha valakinek ennyi esze nincs, az az ő baja.
Ha engem egy ilyen alkalomra úgy, hogy a férjemet figyelmen kívül hagyják, megköszöntem volna szépen, de nem mentem volna.
De szerencsére nekünk nincsenek ilyen bunkó barátaink.
Kedves kérdező, ne hagyd magad rossz irányba befolyásolni! Ha a férjedet nem hívják, ne menj.
Akiknek a kollégák fontosabbak mint a párjuk, azok miért nem a kollégáikkal élnek és nevelnek gyerekeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!