Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szokás az, hogy egy esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás az, hogy egy esküvőre egy házaspár egyik felét hívják meg csak és nem mindkettőjüket?

Figyelt kérdés
Egy volt kollégám meghívott a lagzijába, de csak engem a férjemet nem. Ez normális dolog vagy csak én vagyok ezen felháborodva?
2014. máj. 10. 19:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Felénk nem szokás, de hát ahány ház...

Én is fel lennék háborodva, más egy "járás" és más egy házasság-azt még megérteném, ha nem tudnék, hogy van párom.

2014. máj. 10. 20:32
 12/26 anonim ***** válasza:
39%
Kedves kérdező, döntsd el, hogy ki a fontosabb számodra, a kolléganőd, vagy a férjed!
2014. máj. 10. 20:33
 13/26 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy a férjem,csak valahol ez most nagy csalódás volt számomra.
2014. máj. 10. 20:34
 14/26 anonim ***** válasza:
45%

Felháborodás helyett egyébként a magyar embernek miért nem jut eszébe elgondolkodni azon, hogy az adott pár talán anyagi helyzetéből kiindulva nem akar + 20 főt (barátok, kollégák, ismerősök) párostul meghívni, de a szívüknek kedves ismerősöket azért szeretnék ott látni?

Akkora hülye felfogás ez a "párom nélkül nem, hozzá vagyok nőve!!!". Én férjestül, férj nélkül is örülnék a meghívásnak. A legtöbben meg rögtön "öriharit" esküdnének...gyönyörű.

2014. máj. 10. 20:35
 15/26 A kérdező kommentje:
Nagyon jó anyagi helyzetben vannak nem hiszem, hogy ezen az 1 főn múlna bármi, főleg, hogy lesz olyan vendég is, aki sokkal távolibb, mint a férjem, ezért jött ki ez most furán.
2014. máj. 10. 20:37
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem anyagi helyzet kérdése, ne beszéljünk itt már hülyeségeket!

Ez alapvető illem. Nem azért, mert egy házaspár ne mehetne sehova egymás nélkül, de egy ilyen alkalomra akkor is együtt ILLIK meghívni őket.

Ha valaki nem egy tuskó és kapott egy kis normális nevelést, az tudja.

Lehet megsértődni!

Ha valakinek olyan az anyagi helyzete, hogy nem tud sok embert meghívni, akkor ne hívja meg a kollégákat, hanem hívja meg a szűk családi kört, esetleg a közeli barátokat.

Ha valakinek ennyi esze nincs, az az ő baja.

Ha engem egy ilyen alkalomra úgy, hogy a férjemet figyelmen kívül hagyják, megköszöntem volna szépen, de nem mentem volna.

De szerencsére nekünk nincsenek ilyen bunkó barátaink.

2014. máj. 10. 20:44
 17/26 anonim ***** válasza:
69%
Az a furcsa, hogy régebben volt egy kérdés, ami arról szólt, hogy a szülőket meghívták az esküvőre de a gyerekeket nem vihették. Ott mindenki fel volt háborodva, hogy hogy lehetnek ilyen bunkók? Na, hát ha a férjemet nem hívják, az olyan, mint ha a gyerekemet nem hívnák. Szóval nem mennék.
2014. máj. 10. 20:47
 18/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló, szívemből szóltál,teljes mértékben egyet értek veled, és pont ezért esett rosszul ez a helyzet. Úgy tűnik csak meg kell nősülnie ahhoz, hogy rájöjjek mennyire "bunkó".
2014. máj. 10. 20:49
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező, ne hagyd magad rossz irányba befolyásolni! Ha a férjedet nem hívják, ne menj.

Akiknek a kollégák fontosabbak mint a párjuk, azok miért nem a kollégáikkal élnek és nevelnek gyerekeket?

2014. máj. 10. 20:51
 20/26 anonim ***** válasza:
86%
5-ös választ írtam, ez esetben nem mennék. Ha arról lenne szó, hogy meghívják az egész irodát, és ott lenne egy 10 fős összeszokott társaság, akkor másképp gondolnám, de két kolléganőt magában meghívni pár nélkül bunkóság. 10 kolléga esetében azt mondom, el lehet bulizni velük is, illetve annyi házastárs pluszban meghívása már tényleg jelentős összeg. Két plusz vacsorán spórolni ilyen körülmények között zsugori húzás, én ez esetben udvariasan visszautasítanám a meghívást.
2014. máj. 10. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!