Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek úgy, hogy kicsit elszaladt a ló? Miféle elvárások?
Nem provokálni szeretnék, tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok...
Mostanában böngészem az esküvő kategóriát is (jövőben megyek férjhez), és sokszor tátva marad a szám, egyesek mekkora elvárásokkal állnak egy lakodalom elé. Nem mondom, én sem spórolok a minőségen és nem az a célom, hogy "megússzam" minél olcsóbban és minél több vendéggel a dolgot (ilyen esküvőn is voltam :(, de ez egy másik téma...)
Mire gondolok? Valaki felsorol, 4-5 féle sültet, levest, köreteket meg ugye előétel, torta, süti, italok. És jönnek a kommentek, hogy egyhangú a menü, és mi van a vegákkal? Speciel nekem nincs vega meghívottam, akkor? Nem hiszem, hogy azok akik húzzák az orrukat az ilyen (egyébként szerintem bőséges) menüre otthon mindig kaviárt eszik és többezres ebédeket készít mindig.
Én sosem kommentáltam olyan esküvői menüt, ahol finom volt amit tálaltak, hogy nem elég változatos, mert mondjuk csak sültek voltak, de sajt mondjuk nem. És akkor? A párt ünnepelni mentem, vagy étterembe? Akik ilyenkor kommentálnak, azokat ha vendégségben ropival kínálják, megkérdik, hogy miért nincs pászka is? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!