Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt már így? Én reagálom túl?
Nem a pénzt számolgatom, nem tudom neked hogy jött le. Nekem az érzelmi része fáj. Az, hogy engem semmibe néznek, gúnyolnak, és nem akarnak támogatni - nem feltétlen lóvéval,hanem érzelmileg... Sose vágtam az arcukba azt, hogy nővéremnek vettek lakást, hogy fizetik a nyaralását, kocsit akarnak neki venni. Soha, mert engem a pénz nem érdekel, az bánt, hogy miért kivételeznek vele? Nővérem lelkivilágát pátyolgatják, engem meg rugdosnak folyamatosan.
És igen,nekem is az a normális, ha azt támogatják,akinek kevésbé megy jól. De nővérem hapsija orvos, sokat keres,és neki is jó fizetése van, nekünk kevésbé - és megint hangsúlyoznám, hogy ezek ellenére sem vártam el, hogy fizessenek nekünk bármit is!
Nem az volt a kérdésem, hogy hogyan zsigereljem ki anyámékat, hogyan vegyem rá, hogy fizessék az én lagzimat, mert mint mondtam, én úgy készültem, hogy én fizetem jó részét. Az érdekelne, hogy ilyen esetben mi lenne a megoldás arra, hogy senki ne sértődjön be. Az bánt leginkább, hogy nem is tudom..nem szeretnek annyira,min őt, és ennek nem tudom,mi az oka..Bár egyszer kinyögték nekem, hogy "jaaaaj, anyád nagyon elkeseredett, mikor a szülőszobán mondták neki, hogy megint lánya született!".. :) Fiúnak vártak, igen. De ez nem ok arra, hogy lábtörlő legyek. Vagy mégis?
Szerintem nem gondolta komolyan, legalábbis 2-3 év múlva biztos nem így fog érezni.
Nem volt túl bölcs és diplomatikus döntés pont a nővéred készülődése közepette bejelenteni az ilyen távoli terveteket. Mi volt ezzel a cél?
Valamiféle ígéretet semmi értelme most kifacsarni belőlük. Addig nyolcszor változik majd még a helyzet és a hozzáállásuk is.
Felesleges ezen most pörögnöd. Amúgy biztos vagyok benne, hogy titeket is ugyanígy támogatnak majd, de ez most tuti úgy jött le nekik, hogy csak azért is hallani akarod, hogy leteszik a nagy esküt, hogy kapsz majd egy milliós esküvőt... Engem is kicsit felhúzni ez a hozzáállás, és biztosan nem ígérnék semmit.
"Előző, az hogy a nővére kap több mint egy milliós lagzit ő meg semmit, az nem centizgetés..+"
Nem tudom kérdező miből tanul de nálunk pl így van. Az egyiknek fizettük az egyetemi tanulmányait a másiknak meg az esküvőt. Sajnos ma mindet egy szülő sem tud előteremteni.
De utolsò, nem érted h neki SEMMIT nem akarnak?
Kérdezõ, fiatal vagy, még nem jöttél rà, hogy ha màsok érzelmeit helyezed elõtérbe ( mégha ezek a sajàt szüleid is) akkor a legnagyobb szarban te maradsz. Azt ìrod ragaszkodò kis kullancs vagy oké,csak boldog nem leszel soha.
Ha az én szüleim tették volna ezt gúnyos mosollyal biztosan nem lett volna helyük az esküvõnkön.
Sõt , ha kitûztük volna az idõpontot meg se mondtam volna, csak meghìvtam volna mindenki màst,majd megtudtàk volna valakitõl, nehogy màr megszabjàk ,hogy Neked milyen esküvõd legyen.
Tanuld meg, hogy ne azt nézd, hogy ki kicsoda, hanem hogy mit tesz, mert ha mindig az lesz a vàlasz , hogy de hisz az anyàm / apàm akkor nagyon szar EGYSZERI életed lesz.
Én azt tenném a helyedben, hogy gyűjtsetek össze a pároddal annyi pénzt, hogy ki tudjátok fizetni az esküvőt. Ha a párod szülei segítenének, fogadd el.
A te szüleid és a családod meg hívd meg a szertartásra, a lagzira meg ne. Így ott is lesznek, ha meg pampognak, hogy a lagzin miért nem, akkor megmondod, hogy mert nem volt rá keret. És mert pontosan ugyanezt érezted, amikor ők azt a bejelentést tették irányodba, hogy a nővérednek mindent, neked semmit. És pontosan ugyanennyire esett jól, hogy ezt még vigyorogva is mondta neked.
Ezután viszont kétesélyes a dolog. Vagy örökre megharagszik rád, vagy nagy nehezen túlteszi magát rajta, vagy túlteszi magát és elgondolkodik a dolgon. Ez mondjuk rizikós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!