Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt már így? Én reagálom túl?
Nem reagálod túl, egyformán járna.
Nálunk öcsém apukámmal lakik, így többet kapott, mintha én nem is lennék a gyereke. Ne lagzira, hanem úgy általában.
Én finoman, csalódottan, meglepődve megmondanám, hogy ...köszi az egyforma bánásmódot, majd szóljon, mivel érdemeltem ki...De ez én vagyok, és a mi cslaádukban elfogadható, másnál még egy rossz nézés se...így nem lehet szerintem mit mondani.
Nem reagálod túl. Normális esetben mindegyik gyereket hasonlóan támogatják.
Nyilván ha két lagzi lesz a közeljövőben, akkor egy-egy gyerekre kevesebb támogatás jut. De az fura megoldás, hogy az egyik kap mindent, a másik semmit.
Felesleges a lakodalom. Kár kidobni rá a pénzt.
Rosszul esne, de én akkor nem tartanék semmilyen lakodalmat, csak két tanus esküvőt.
Nem ugyanaz a kérdező vagyok,de köszi a bizalmat....
Nővérem 4 éve él kapcsolatban, én meg 3 éve.
Nem akarok otthon ebből balhét, fogalmam sincs,mihez is kezdjek. Kicsit bánt a dolog, hogy nekem nem lehet lakodalmam (erről álmodok már kislány korom óta), a nővéremnek meg 100 fős lesz. :D Azt tudom,hogy a párom szülei támogatnák a dolgot,de nem akarom a nyakukba sózni az én családom vacsorájának, mindenének az árát is, nem lenne fair. Gondoltam rá, hogy kifizetem én, de akkor nem tudok mindenkit meghívni, csak maximum a szűk családot. Félek, hogy ebből sértődés lenne, mert amúgy is folyton keresik a kákán a csomót... Hogyan oldjam meg? Van valakinek ötlete? Vagy hagyjam az egész lakodalom dolgot, és hajtsak fejet a szüleim akaratának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!