Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is járt már így? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt már így? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
A nővérem esküvője jövő év augusztusában lesz. A szüleim most rettenetesen elkezdtek spórolni (szerintem feleslegesen, mert van pénzük bőven), hogy tudják fizetni a teljes lakodalmat számukra. A párom említette nekik, hogy mi is tervezünk 2-3 éven belül esküvőt. Anyám erre annyit mondott, hogy neki mindegy, csak ne kelljen kifizetniük, tartsuk meg 2 tanúval az egészet, és annyi elég. Ez nekem rettenetesen rosszul esett, csak néztem magam elé, anyám meg vigyorgott gúnyosan, majd közölte: mégis mit gondoltam... Azt hozzá kell tenni, hogy alapból úgy készültem, hogy jó részét mi álljuk majd a lagzinak, de miután kiderült, hogy nővéreméket támogatják,azt hittem ez rám is vonatkozik. Ennek tényleg így kell lennie,természetes dolog? Az elsőszülöttnek ez jár, a többi gyereknek nem? Másnak is rosszul esne, vagy én reagálom túl? Mit tegyek?
2014. jún. 17. 19:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
2014. jún. 17. 19:28
 2/30 anonim ***** válasza:
28%
Nos, ha a novered mondjuk 3 eve el kapcsolatban, te meg harom hónapja, akkor érthető.
2014. jún. 17. 19:29
 3/30 anonim ***** válasza:
98%

Nem reagálod túl, egyformán járna.

Nálunk öcsém apukámmal lakik, így többet kapott, mintha én nem is lennék a gyereke. Ne lagzira, hanem úgy általában.

Én finoman, csalódottan, meglepődve megmondanám, hogy ...köszi az egyforma bánásmódot, majd szóljon, mivel érdemeltem ki...De ez én vagyok, és a mi cslaádukban elfogadható, másnál még egy rossz nézés se...így nem lehet szerintem mit mondani.

2014. jún. 17. 19:29
 4/30 anonim ***** válasza:
98%

Nem reagálod túl. Normális esetben mindegyik gyereket hasonlóan támogatják.

Nyilván ha két lagzi lesz a közeljövőben, akkor egy-egy gyerekre kevesebb támogatás jut. De az fura megoldás, hogy az egyik kap mindent, a másik semmit.

2014. jún. 17. 19:30
 5/30 anonim válasza:
8%
Te nem az előző kérdező vagy? Szerintem ha ugyanaz a személy vagy felesleges kitalálni egy másik történetet arra más érkeztek válaszok nézd át őket.:)
 6/30 anonim ***** válasza:
96%
Ez nagyon nem így szokott lenni. Én is rosszulérezném a helyedbe magam.
 7/30 anonim ***** válasza:
12%

Felesleges a lakodalom. Kár kidobni rá a pénzt.

Rosszul esne, de én akkor nem tartanék semmilyen lakodalmat, csak két tanus esküvőt.

2014. jún. 17. 19:34
 8/30 anonim ***** válasza:
18%
Ne sértődj meg, de ha a párod célozgat rá, hogy nektek is lesz, akkor anyukád reagálása normális. Lehet kiakadt a párodra, hogy szinte elvárja.
2014. jún. 17. 19:35
 9/30 A kérdező kommentje:

Nem ugyanaz a kérdező vagyok,de köszi a bizalmat....

Nővérem 4 éve él kapcsolatban, én meg 3 éve.

Nem akarok otthon ebből balhét, fogalmam sincs,mihez is kezdjek. Kicsit bánt a dolog, hogy nekem nem lehet lakodalmam (erről álmodok már kislány korom óta), a nővéremnek meg 100 fős lesz. :D Azt tudom,hogy a párom szülei támogatnák a dolgot,de nem akarom a nyakukba sózni az én családom vacsorájának, mindenének az árát is, nem lenne fair. Gondoltam rá, hogy kifizetem én, de akkor nem tudok mindenkit meghívni, csak maximum a szűk családot. Félek, hogy ebből sértődés lenne, mert amúgy is folyton keresik a kákán a csomót... Hogyan oldjam meg? Van valakinek ötlete? Vagy hagyjam az egész lakodalom dolgot, és hajtsak fejet a szüleim akaratának?

2014. jún. 17. 19:37
 10/30 anonim ***** válasza:
97%
Lehet a töke teli van a szülőknek a nővéred álmaival is és azért sokkolta a párod válasza. Szerintem mondjuk alapból nem normális, ha mindent a szülők fizetnek.
2014. jún. 17. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!