Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Öcsém házasodik. Hogy dolgozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öcsém házasodik. Hogy dolgozzam fel ezt?

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek a legkisebbik öcsém még tanul, anyuékkal él. 6 éve vagyok együtt a párommal, összeakarunk majd házasodni de csak polgári szertartással, mivel nincs pénzünk rá a szüleinket meg nem akarjuk adósságokba verni. A nagyobbik öcsém, viszont bejelentette hogy elveszi a menyasszonyát, akivel 1 éve van együtt, 100 fős lagzit akarnak és hogy apu fizesse(anyu munkanélküli sajnos). Mióta megtudtam ezt, mély depresszióba estem. Itt most félreértés ne essen, szeretem mind a kettő öcsém, de tudom, hogy a szüleim ezzel hatalmas áldozatot hoztak, két éve egy hétvégére se mentek el nyaralni, apu egyfolytában dolgozik, egy szabadnapja sincs. Ráadásul látszólag még örül is neki. Miért ér az öcsém több százezret, miért nem érdekli, hogy apu vért fog izzadni, hogy neki egy este jó legyen? Hogy dolgozzam fel azt, hogy amiről mindig is álmodtam, amiről lemondtam fölöslegesen tettem, mert így az öcsémé és a menyasszonyáé lett minden? Szégyellem, de így nem tudok örülni nekik... :(
2014. jún. 17. 19:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért olyan fontos, hogy neked is legyen esküvőd? Az csak egy papír... Ha meg bulira vágytok, lehet bulizni amúgy is. Nekem fura, hogy emiatt depressziós lesz valaki, szerintem ez nem olyan nagy dolog, már bocs.
2014. jún. 18. 21:26
 22/23 anonim ***** válasza:

És az öcséd kedves párja nem óhajt beszállni a költségekbe úgy egyébként?

Amúgy meg ne stresszeld magad ezen, ez nem a te sarad, egyrészt van egy önző bunkó öcséd, másrészt meg balfék szüleid, mert csak azt lehet ugyebár kihasználni, aki hagyja is magát. Te koncentrálj szépen a saját életedre, ami nem attól lesz szebb és jobb, hogy költötök-e 1,5millát esküvőre vagy sem.

2014. jún. 18. 21:55
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem fizetitek ti az eskuvotoket? Mi igy csinaltuk. En 22, ferjem 24 eves volt. Szulok nem nagyon tudtak tamogatni minket. Dolgoztunk, jol tanultam, igy osztondijat is kaptam, abbol fizettuk es boven visszajott az ara. Ettol meg nem szep dolog, hogy ocsed vegignezi ahogy megszakadnak a szuleid, de szerintem lebeszelni se tudnak oket. Amikor mo hazasodtunk, akkor hasonloan sokat dolgoztak a szuleim, hogy nagy ajandekot adhassanak, pedig en kertem oket nem is egyszer, hogy ne tegyek, pihenjenek.

A meddosegrol: nekem is azt mondtak, hogy termeszetes uton lehetetlen a teherbeeses, sot valoszinuleg mestersegesen se fog sikerulni hormonalis es szervi okok miatt. Ekkor meg nem is akartunk gyereket, igy vedeeztunjk, aztan egyszer azt mondtuk, hogy minek, ugyse eshetek teherbe. Elsore sikerult, 8 honapos a makkegeszseges fiam. A ferjem ugy kerte meg a kezem, hogy hivatalosan meddo voltam, de azt mondta egyutt megoldjuk, barmit kiprobalunk, hat a szuperlegenyek megoldottak, fel fejjel. Mi alapjan mondjak hogy meddo vagy?

2014. jún. 19. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!