Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öcsém házasodik. Hogy dolgozzam fel ezt?
És az öcséd kedves párja nem óhajt beszállni a költségekbe úgy egyébként?
Amúgy meg ne stresszeld magad ezen, ez nem a te sarad, egyrészt van egy önző bunkó öcséd, másrészt meg balfék szüleid, mert csak azt lehet ugyebár kihasználni, aki hagyja is magát. Te koncentrálj szépen a saját életedre, ami nem attól lesz szebb és jobb, hogy költötök-e 1,5millát esküvőre vagy sem.
Miert nem fizetitek ti az eskuvotoket? Mi igy csinaltuk. En 22, ferjem 24 eves volt. Szulok nem nagyon tudtak tamogatni minket. Dolgoztunk, jol tanultam, igy osztondijat is kaptam, abbol fizettuk es boven visszajott az ara. Ettol meg nem szep dolog, hogy ocsed vegignezi ahogy megszakadnak a szuleid, de szerintem lebeszelni se tudnak oket. Amikor mo hazasodtunk, akkor hasonloan sokat dolgoztak a szuleim, hogy nagy ajandekot adhassanak, pedig en kertem oket nem is egyszer, hogy ne tegyek, pihenjenek.
A meddosegrol: nekem is azt mondtak, hogy termeszetes uton lehetetlen a teherbeeses, sot valoszinuleg mestersegesen se fog sikerulni hormonalis es szervi okok miatt. Ekkor meg nem is akartunk gyereket, igy vedeeztunjk, aztan egyszer azt mondtuk, hogy minek, ugyse eshetek teherbe. Elsore sikerult, 8 honapos a makkegeszseges fiam. A ferjem ugy kerte meg a kezem, hogy hivatalosan meddo voltam, de azt mondta egyutt megoldjuk, barmit kiprobalunk, hat a szuperlegenyek megoldottak, fel fejjel. Mi alapjan mondjak hogy meddo vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!