Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vallásosak többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vallásosak többsége miért házasodik túl fiatalon?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mi a véleményetek azokról a vallásos fiatalokról és szüleikről, akik túl hamar-szinte gyerekfejjel-házasságot kötnek?

Gondolok itt 18-19 éves, általában erős gimnáziumokba, majd egyetemre járó fiúkra, lányokra, akik vallásos családban nőttek fel.

Sokszor csak azért, hogy lefeküdhessenek egymással..

Enyhén képmutatónak tűnnek.

2013. ápr. 13. 18:44
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja, és nem 10-20 évvel ezelőttről van szó.
2013. ápr. 13. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
58%

Hát szerintem meg ez az ő dolguk.

És erősen kétlem, hogy ez minden esetben így van, hogy csak azért házasodnak össze, hogy szexelhessenek.

2013. ápr. 13. 18:49
 3/18 anonim ***** válasza:
49%
gondolom szexelni akarnak..
2013. ápr. 13. 18:53
 4/18 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy az ő dolguk, de véleménye gondolom mindenkinek van.
2013. ápr. 13. 19:09
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

szerintem nem az a képmutató, aki esküt fogad egy életre, szereti a párját, és vele akar szexelni,

hanem az, aki így szeretlek, úgy szeretlek, szexel, 2 hét múlva meg már mással. Na, az a képmutató!

Aztán meg vannak olyan állatkák is, akik meg csak szexelnek - végül is biológiai szükségleteik vannak...

2013. ápr. 13. 19:19
 6/18 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, nem csak végletek vannak :)
2013. ápr. 13. 19:24
 7/18 A kérdező kommentje:
Szinte gyerekként nem lehet érett döntéseket hozni, főleg ha összekeveri a szerelmet a kielégítetlen vágyakkal.
2013. ápr. 13. 19:26
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Ezt ma másodszor kérdezed már, ugyan az a véleményem.
2013. ápr. 13. 20:10
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a házasságra való érettség nem életkor kérdése. Van, aki 20 évesen már megérett rá, de van, aki 30 évesen sem érett még.

Az én vallásom szerint a házasság szentség, ha valaki ezt megérti, akkor szerintem már elég éretten gondolkodik erről. A házasság messze nem csak a szexről szól, akármennyire is ezt próbálja a mai világ beetetni a fiatalokkal.

2013. ápr. 13. 20:19
 10/18 anonim ***** válasza:
59%

Teljesen igazad van.

Minden elrontott házasság ezt bizonyítja. és abból sajnos, egyre több van.

Két egészséges giatalnak a szex általában szokott menni,

de az összes többivel gond lehet. nem tudják tisztelni egymást, nem is ismerik egymást, különböző szokásaik, nézeteik, céljaik vannak.

2013. ápr. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!