Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, ha egy pár CSAK AZÉRT házasodik, mert jön a baba?
Mégis mit gondoljon az ember? :) Hogy jobb, mintha az apuka lécelne?
Több ismerősöm is ezért házasodott össze, én spec. nem látok semmi furcsát benne.
Érdekes a barátnőm is azért házasodott mert jött a baba. Ennek 24 éve és még mindig házasok, elég jól elvannak..
Nagyon sok ismerősöm a baba miatt házasodtak és szinte mind együtt is vannak még..
Szóval mert valaki a baba jöttére házasodik még nem jelenti azt hogy tönkre is mey a házassága.
De még mindig jobb mint hogy semmi felelősség és vagy az apuka vagy az anyuka lép le, mondván..nem vagyunk házasok, nem kötelező együtt élni..
Mi is csak ezért házasodtunk,régebben még több papirral járt ha nem házasként szültem volna,és a család is zúgolódott.
Így összeházasodtunk 2 tanúval.
Kisfiunk 15,kislányunk 12 éves,élünk boldogan.
papir nélkül is éltünk volna boldogan.
Szerintem nem arról van szó minden esetben, hogy "csak" azért. Nővérem esetét tudom felhozni, anno nem számítottak arra, hogy becsúszik egy baba(konkrétan 2, mivel ikrek:), így mivel már évek óta fontolgatták a házasságot, még a terhesség alatt eljegyezték egymást! Mert így illik és mert előbb-utóbb úgy is bekövetkezett volna úgy gondolom.
Egyébként már meg volt az esküvő azóta, a gyerekek is megnőttek és én mint külső szemlélő úgy látom, hogy jól megvannak együtt. :)
Akik hosszú ideig együtt voltak előtte, azok a gyerekkel kapnak egy lökést, hogy a "következő" szintre érjenek. Azoknál akik csak pár hónapja járnak, álszentségnek tartom.
De sokan praktikai okból teszik, egyértelmű ki az apa, ha valamelyik házastárssal történne valami akkor a örökölhet a másiktól, vagy haszonélvezetet kap hogy biztonságban fel tudja nevelni a gyereket. Meg könnyebb is intézkedni házastársként, ha valamilyen ügyben a másik nem tud eljárni.
Bár ebben az esetben inkább csak csendes 2 tanús esküvőkről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!