Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról, ha egy pár CSAK AZÉRT házasodik, mert jön a baba?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 11:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Azt, hogy gáz. A legtöbb esetben az ilyen párok nagyon gyorsan el is válnak aztán...
2013. ápr. 5. 08:00
 22/30 anonim ***** válasza:
Azt, hogy erről a külsősök nem sokat tudhatnak. Megszerveztük az esküvőnket, és most jön a baba, igen, előbb, mint az esküvőnk. Mert így terveztük, elkezdtünk próbálkozni és sikerült. Egy külső szemlélő mit lát? Jön a gyerek, hát házasodnak. De én csak röhögök rajtuk, mert fogalmuk sincs az egészről. Előbb talán meg kellene ismerni az embereket, mielőtt ítélkezünk felettük. Nem csak ebben, minden helyzetben hasznos tanács ez. Fogalmad sincs, hogy kik ők, és mit éreznek. A házasságok fele válással végződik, de látom, sokan előre tudják, hogy kivel mi fog történni a jövőben. Nem bírom az ilyen embereket!
2013. ápr. 5. 11:18
 23/30 anonim ***** válasza:

a csak azért elveteti magát a csaj mert bekapta a legyet c. történet számomra is visszatetsző.

mi úgy gondoljuk, h előbb nincs értelme házasodni. idén ünnepeltük az 5. évfordulónkat, de a házasságot még nem tartom elérkezettnek.

talán majd ha várandós leszek, de akkor is csak 2 tanú, mert utálom a felhajtást.

2013. ápr. 5. 12:04
 24/30 anonim ***** válasza:
Szia! Azt gondolom, hogy: MAGÁNÜGY! Másrészt szerelem nélkül nem házasodnék (nem is bújnék ágyba olyannal, aki iránt nem érzek semmit) viszont a Család nagyon fontos (szándékosan írtam nagy betűvel). A születendő bébinek kell anya-apa egyaránt és szerintem ez harmónikus házasságban merül ki. Nem vagyok híve az "álljunk össze, mint a zsírtalan tészta" szindrómának, pedig kipróbáltam ezt is, azt is. A nő szemszögéből fontos a házasság, ne legyen 'megalázva', hogy a párja nem vállalja! Amelyik férfi ezt nem fogadja el, azt hanyagolni kell!
2013. ápr. 5. 12:46
 25/30 okoska31 ***** válasza:

azt hiszem a kérdés nem volt teljesen egyértelmű, a válaszokat látva..

szerintem nem azt akarta megkérdezni a kérdező, hogy ha egyébként együtt él a pár, és korábban nem akartak házasodni, akkor mi legyen.

hanem azt, hogy ha egyébként nincs köztük semmi, csak volt egy szex, és becsúszott a gyerek, akkor tartós lesz-e a házasság csak a baba miatt? én erre válaszoltam, hogy nem hiszem....

2013. ápr. 5. 13:00
 26/30 anonim ***** válasza:
Azt gondolom hogy csak velem ne történjen ez meg, és sajnálom őket. Én előbb fogok házasodni és aztán jöjjön a baba.
2013. ápr. 6. 08:33
 27/30 anonim ***** válasza:
MEgfordítom a kérdést.. Ha egy pár gyereket akar és sehogy nem jön össze, hiába élnek együtt már évek óta, ha pl lombikprogramot akarnak, akkor azt csak házas emberek csinálhatják élettársak nem. ( unokaöcsémnek is csak így lehetett gyerekük, lombikkal és előtt össze KELLETT házasodniuk...
2013. ápr. 6. 09:53
 28/30 anonim válasza:
45%
meg kéne kérdezni, hogy miért nem húzott a f@szára óvszert?
2013. ápr. 6. 10:01
 29/30 anonim ***** válasza:
A másik felük meg csak azért házasodik, hogy jöjjön a baba..
2013. ápr. 13. 20:55
 30/30 anonim ***** válasza:
Szánalmas...
2013. ápr. 14. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!