30mm-es petezsák, de csak szikhólyag és embriókezdemény. Mit gondoltok? Lehet még baba belőle?
Persze!!! Ha már ott a kezdemény minden lehetséges!!! Lehet későn fogant!!! Mondjuk a 30mm petezsák az jó nagy!!! 15hkm
GRATULA!!!!! :))))))))))
SZIASZTOK.SZIA KÉRDEZŐ.
Megkérdezhetem mikor volt az utolsó mensid első napja?Azaz úgy érted hogy az utolsó mensid első napja óta számoltad így jött ki 8 hét-te vagy a dokid számítása?Én is hasonló helyzetben vagyok.Nekem az utolsó mensim első napja január.5.--inszemináció történt a 17.napon mindig ekkor van peteérésem.Inszem napjától számított 14.napon kellett először tesztelnem azaz a 31.napon halvány pozi lett,de érdekes az ovu teszt másnap azonnal pozi lett.Jó várunk párnapot feleslegesen ne teszteljek minden reggel,elég volt kibírni csak vánszorogtak a napok.38.napon erős pozit teszteltem mentem hcg.re 1223,40.---Van egy gyermekünk akkor sem rohantunk dokihoz 9.hétben szépen ott csücsült.Holnap azaz pénteken márc.15.-én töltöm be az utolsó mesi első napja a szerint a 70.napot azaz a 10.hetet.A múlthéten voltam uh.-n a dokim számításai szerint nem kell aggódni,későbbi fogantatás 5.hét körül látja a 15mm petezsákocskát,embriót még nem.Ma voltam uh.-n szét-vet minket az aggodalom,nyugodjunk meg jó helyen növekszik 19mm petezsákocska embrió még látható méret szerint 5-6 hetesnek felel meg.
Kérdezem még tőled hogy jól vagy?nincs semmi gond?
Ma nekem is kérdezte dokim hogy vagyok?Szedem a duphastont hála nincs semmi barnázás,vérzés,görcsölés.Cickó duzzanat van mint a lufik,ennyi hányás hányinger nem vagy még eddig nem mutatkozik.Írjál nekem köszi szia
Szia, Kedves Utolsó Válaszoló! Nekem nagyon későn volt peteérésem úgyhogy onnan számoltam vissza két hetet és azt veszem az utolsó mensinek. Ez ugyanaz, mintha 28 napot számolnék vissza a pozitív terhességi teszttől. Azt figyelembe véve vagyok 7 hetes. Ehhez képest 8 hetes méretű a petezsákom, a babám fejlettsége viszont még csak az 5-6. héten van. Ezért aggódom.
Hányingerem van nagyon-nagyon durván, egyszer hánytam. A cicim nekem is duzzadt, többnyire nagyon érzékeny.
Szikhólyagot sem láttatok még? Hasin vagy hüvelyin nézett?
Szia.8hetes a petezsákod és a dokid 5-6hetesnek látja benne a babát?
Bonyolult ugye?
Nekem is mindig később a 17.napon volt pozi az ovuteszt.
Az inszemet is a 17.napon végezte a doki nem tudni a pontosat melyik nap is termékenyült meg és ágyazódott be a kicsike.Mindig 28.napra jött a mensim de ugye nem jött meg 31.halvány pozi lett,38.napon reggel erős pozi az nap volt a hcg.Mondjuk h.utólag agyalunk rajta de a 31.és 38.nap között nem teszteltem,már bánom de doki is azt véleményezte hogy minden reggel felesleges.Először hasin nézett én is láttam azonnal,aztán hüvelyin is láttam a húgyhólyagot is beszéltük hogy látom tele van.Mondom:tudom nagyon kell pipilni leeresztett a kv.
Te mikor mész legközelebb dokihoz?értem kb.a dolgokat de az utolsó mensim első napja ma 70.napja 10hete.
Tegnap nem a dokim nézett meg nem tudott amit megígért sajna meghalt az anycija nem dolgozott,de meghagyta h.az sztk.-ban megnéz az uh.-s dr.nő jó kis uh.gép előttem a falon láttam mindent,de tudod a kórházban sitt-sutty mehetsz.Annyit mondott a dr.nő is nyugi késői baba korán jöttem,jövőhéten már többet látunk.jó és kigondolta köszi.Szedjem a duphastont+vitaminok.Cickók nekem is feszülnek lufisak,hányás h.inger még nincs de az első gyerekemmel sem hánytam.Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!