Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elkezdődtek a terhességi...

Ha elkezdődtek a terhességi rosszulléteim, akkor már kialakulhatott az embrió is a szikhólyag után?

Figyelt kérdés

Legutóbb csak petezsákot és szikhólyagot látott a doki. Bevallom őszintén, picit aggódom, mert szerintem picit nagyobb volt a petezsák, de volt ott egy kis szikhólyag is. Szóval félek attól, hogy a petezsák üres marad, vagyis az emrió nem alakul ki, vagy ha igen, akkor a szívműkődés nem jön elő.

6 napja volt ez az ultrahang.

5 napja kezdődtek a terhességi tüneteim, eléggé erősek, egész naposak, hányinger, gyomrom készen van teljesen. Ennem kell, hogy ne legyek rosszul, holott étvágyam sincsen.

szerintetek lehetek picit bizakodobb, hogy mégis van baba?

2013. márc. 5. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem már voltak rosszulléteim akkor is, mikor még csak petezsákot látott a doki, ráadásul pecsételő vérzés miatt voltam dokinál, mert később akartam csak, úgyhogy nagyon aggódtam. De msáfél hét múlva mikor visszamentem, akkor már dobogott a kis szíve :)

Azóta pedig már nagylány, ebben a hónapban lesz egy éves :)

Úgyhogy ne aggódj, minden rendben lesz, a rosszulléteid is azt mutatják, hogy fejlődik odabenn Valaki :-)

2013. márc. 5. 11:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bőven lehet belőle baba :) Nekem mikor kimutatta a teszt, hogy terhes vagyok elmentem orvoshoz, de nekem is alig látszott valami (terhességi tüneteim nem igazán voltak) most pedig 5 hónapos a baba. :)
2013. márc. 5. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!