Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek ezek a koszorúslány ruhák? Ha igen/nem, miért?
11/21 anonim válasza:
az egyik rokonom tavaly nyáron ment férjhez és ilyen volt a másik ruhája az ún. kontyolóruha csak kék-türkiz színekben ... szóval szerintem nem koszorúslánynak való
2014. jún. 9. 16:12
Nekem ez kicsit sok. Ízléstelenül színes.
Egy ilyesmi sokkal szebb:
[link]
2014. jún. 9. 18:02
Nekem a színe nagyon tetszik, de szerintem sem koszorúslánynak való ruha.
2014. jún. 9. 18:41
Valamelyik nap láttam a tvben ilyen esküvői műsort. Ott a menyasszonyi ruhának az alja nagyon szines volt. Végig sima fehér volt,csak kb az utolsó 10centi volt színes. És hozzá a menyasszony piros magassarkút vett fel. De neki az egész stílusa ilyen volt,szóval nem azaz átlagos hétköznapi. Ilyen mellé pl eltudnám képzelni még ezt is.
Szóval ha kicsit extrémebb esküvőről van szó,ahová ez pont illik,akkor szerintem oké.
Ellenkező esetben én is úgy gondolom,hogy nem esküvőre való.
2014. jún. 9. 20:54
A szabásuk jó, de a színük túl sok. A köves dísz sem kellene az elejére. Egyszínű, vagy maximum két, egymásra hasonló árnyalatban jók lennének.
2014. jún. 9. 21:47
A színe nem tetszik, túl papagáj.. Fazonra hasonló volt nekem, csak bordó-fekete.
2014. jún. 9. 22:41
Ezeket díszesebb esküvői ruhához el tudnám képzelni. Ha egyszerűbb a ruha, akkor elnyomják a menyasszonyt.
Ezt félretéve tetszenek (nyilván, ha minden koszorúslány testalkatához jól állnak), kivéve a köves díszt, az elég olcsónak, bazárinak és túlzásnak tűnik rajta, anélkül is működik a ruha, sőt, finomabb a hatása.
2014. jún. 10. 09:39
Nagyon szépek, de túl színesek, az én ízlésemnek meg pláne, nálam a fehér-fekete, fehér-sötétlila esetleg ezüst kombinációk a nyerők.
2014. jún. 10. 11:08
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy neked milyen ruhád lesz? Mert, ha túlragyogod ezeket, gond nélkül, de ha csak hagyományos berkeken belül maradsz, akkor sok. A 14-es írta már, de én is láttam az a műsort, megkerestem a ruhát:
[link] Szóval egy ilyen mellé simán.
2014. jún. 10. 11:58
Nem tetszik egyáltalán, a szín össze állítás nagy feltűnő. Jobban kitűnne a koszorúslány mint a menyasszony.
2014. jún. 14. 00:29
Kapcsolódó kérdések: