Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehet itthon ilyesmi ruhát venni? (koszorúslány)
2014. máj. 29. 14:05
2/11 anonim válasza:
Elso valaszolo,
Szepek a linkek.
3/11 anonim válasza:
Jaaja szépek, csak most nézem, hogy szegény kérdező itthon gondolta :D
Na mindegy
4/11 anonim válasza:
Úgy próbál itthon rákeresni, hogy pánt nélküli maxi ruha. (lesz benne egy csomó nyári virágos ruha is, de azok is, amiket keresel). Vagy kifejezettem olyan boltot keresel, ami esküvői ruhákra van berendezkedve, vagy alkalmikra, de Mangoban, Bershkában és H&M-ben is lehet ilyeneket kifogni.
5/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen árban keresgélsz. De itt egy oldal, ahol rengeteg gyönyörű ruha van. Amit linkelek, még hasonlít is kicsit az elvárásodhoz:
7/11 anonim válasza:
Az én lányaimnak is hasonló ruhájuk lesz..mármint a koszorúslányaimnak :) Mi varratjuk nekik, az anyagot 7.000 Ft-ért vettük, a varratás 4.000 Ft lesz. Bár ehhez ki kell fogni olyan jó helyet, ahol mi vettük az anyagot, mert rengeteg helyen megnéztük, és mind kétszer-háromszor ennyibe került. Szóval nézzetek körül, gyönyörű ruhákat tudnak varrni.
8/11 anonim válasza:
#7-es válaszoló: hol vettétek az anyagot és hol varrják? én is ilyesmit szeretnék és nagyon jó árkaat írtál.
9/11 anonim válasza:
Garai piacon ahol a kereskedők is szoktak vásárolni. Ilyen ruhákból rengeteg van mindenféle méretben és színben. Tíz alatti áron.
10/11 anonim válasza:
Valaki, aki lepontozta a 6. választ (ami az enyém), elárulja, miért? Megnéztem annak a szalonnak a kollekcióját, és több hasonló stílusú ruha is volt köztük. Ezért linkeltem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!