Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon gáz szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz szerintetek?

Figyelt kérdés
Felkértek koszorúslánynak. Menyasszony azt mondta saját ízlésem szerint válasszak ruhát (Én is fizetem) Többi koszorúslányt nem ismerem. Lefoglaltam álmaim ruháját, egy gyönyörű abroncsos-habos ruhát. Erre kiderül hogy a többi koszorúslány nem abroncsosban lesz....

2014. máj. 8. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem
2014. máj. 8. 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem fura lesz.

Nem lehet másik ruhát választani. Ha ugyanabban a szalonban választasz szerintem nem lesz gond, hogy másik ruhát választanál.

2014. máj. 8. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Figyi, nem kötekszem, és nem is rosszindulatból mondom. Azt írtad, álmaid ruhája, abroncsos habos. Nincs is ezzel gond, vannak szép koszorúslány ruhák, de lehet a többiek nem akarták "túlöltözni" a menyasszonyt. Lehet kellemetlenül érezném magam, ha csak én lennék olyanban, a többiek meg egyszerűbb ruhában. Tudom, hogy te fizeted, de ha már most zavar, akkor kérd ki a menyasszony véleményét. Legalább megnyugszol, és nem fogsz ezen idegeskedni.
2014. máj. 8. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Talán nem ártott volna a menyasszonyon keresztül konzultálni a többi koszorúslánnyal ,ők nagyjából milyenben lesznek ,stílusban ne üssetek el nagyon egymástól .Még csak lefoglaltad a ruhát ... A helyett lehet másikat választani ...nem ?
2014. máj. 8. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Hát elég érdekes menyasszony aki felkér több koszorúslányt, és nem egyeztet. Őt vajon nem zavarta volna, ha a képen van zöld, rózsaszín, kék és sárga koszorúslány, az ő ruhájuk mindig egységes. Szerintem sem kellett volna habos-babost választani, de ha már rád bízták, ez a te ízlésed és álmod.
2014. máj. 8. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ez legfőképp a menyasszony hibája.

Ha kisebb abroncsot kérnél a ruhába, úgy visszafogottabb lenne. Megmutatod, milyen a tied és kb. milyen a többieké?

Én próbálnék alkalmazkodni valahogy, ha még lehet.

Amúgy szerintem a rendes koszilányruha abroncsos. És attól, hogy abroncsos, nem feltétlen öltözi túl a menyát.

2014. máj. 8. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg egy esküvőn nem illik szinte már menyasszonynak öltözni, csak színesben.. ez a többi lánynak úgy látszik leesett.
2014. máj. 8. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Mindenképp beszélj a menyasszonnyal, hogy miben lesz a többi koszorúslány és tetesd át a foglalást hasonló stílusú ruhára. Na meg az sem mindegy, hogy a menyasszony miben lesz, ha neki egy visszafogott ruhája lesz, ne te legyél aki habcsóknak öltözik.
2014. máj. 8. 13:17
 9/9 Őszödi Ferenc ***** válasza:
57%
Azért ne öltözd túl a menyasszonyt. Igazodj a többi lányhoz.
2014. máj. 8. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!