Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőt miért akarják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőt miért akarják a menyasszonyok kisajátítani? Miért várják el a vőlegényüktől, hogy mindenre csak bólogasson. Nekünk nem lehet szavunk?

Figyelt kérdés
Mert, hogy az esküvő a menyasszony napja! Nem midkettőnk ünnepének kellene lennie?

2014. jún. 4. 18:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

13: Hát akkor egy igen lényeges életviteli dologban egyáltalán nem illetek össze.

Egy hetet se fogtok tudni súrlódásmentesen együtt élni. Még külön háztartásban sem.

2014. jún. 5. 01:48
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Én az esküvő utáni órákat akarom azonnal kisajátítani :)

Rövidke állófogadás, a vendégek létszáma 40 fő ,ebben benne vannak a szülők, még élő nagyszülők, tesóink, családjuk és a ténylegesen legközelebbi barátaink.

Utána viszont uccu a nászútra, amire sokkal szívesebben költök. Mielőtt kifelejteném: én vagyok a menyasszony.

Viszont nekem is van egy hasonló kérdésem, a névfelvétel. Tudom, hogy sok nő magától szeretné felvenni valamilyen formában a leendő párja nevét.

De aki nem, azt is miért akarja vőlegény, akár csak csendes megbántottság mutatással, rosszabb esetben veszekedéssel erőltetni, hogy viselni KELL a férj nevét?

Persze nem minden vőlegény ilyen, de a menyasszonyok sem mind olyanok, akik elvárják, hogy a párjuk csak bólogasson az esküvőre.

Egyébként maximálisan igazad van, mindkét fél napja. Nálunk hál istennek régóta formálódott, hogy mit szeretnék inkább nagy lakodalom helyett, nem egyikünk döntött a másiktól elvárva a bólogatást.

2014. jún. 5. 01:51
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

én mindenben kikértem a véleményét és mindenre az volt a válasz h : csináld ahogy gondolod, nekem mindegy stb....

kb a 12. után döntöttem el h innentől nem vonom be

a végén persze a szememre vetettet h ezt vagy azt miért

no akkor mondtam neki: h mikor kérdeztem akkor rám hagytad akkor utólag ne problémázz

de a ismerőseim között is szinte mindegyik vőlegény kivonta magát a szervezésből egyebekből

am meg azért figyelembe vettem a párom és a meghívottak igényeit is

:-) bár nem volt nagy esküvő, de mindenkinek tetszett :-)

2014. jún. 5. 07:37
 34/42 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Ez mindkettőnk nagy napja, mégis, a férfiakat valahogy nem érdekli a szervezés része. Párom megmondta, mutassak meg neki, beszéljünk meg mindent, de őt nem érdekli, milyen színű lesz a díszítés...nem fog interneten lógni és öltönyöket nézegetni...Minden tud, mi hogy fog kinézni, elment, megvette a ruháját, de nem "szervezkedik",mert neki az a fontos, hogy a felesége legyek, és hogy együtt ünnepeljünk a családdal. Szerintem kicsit vicces is lenne, ha arra mennék haza, hogy a párom az ültetőkártyákat csinosítja és nem tudja eldönteni, hogy a masni a jobb vagy bal oldalra kerüljön (ez csak egy példa volt). Szóval szerintem a legtöbb vőlegényt ez nem érdekli, ennek ellenére ő is izgul és természetesen az ő nagy napja is lesz.
2014. jún. 5. 10:44
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

:D

utolsó.. ezek szerint ez embere válogatja.. az én férjem ugye művészi beállítottságú..

együtt terveztük a meghívókat és főkén ő készítette

a saját kitűzőjét is ő tervezte meg és a virágos az alapján csinálta

2014. jún. 5. 10:46
 36/42 anonim ***** válasza:
89%

"Lehet azt mondani, hogy én garasos vagyok, de nekem az fényévekkel fontosabb lenne, mint egy napi csillogás."

Akkor keress olyat, aki olyan mint te. Mit kell itt bonyolítani? Az egész életetekben ilyen lesz! Házasodjon mindenki olyannal, aki hozzávaló.

2014. jún. 5. 11:07
 37/42 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy én (immáron a feleség) nem akarta a felhajtást, mégpedig a stresszelős szervezkedés miatt. A férjem viszont azt akarta, hogy a rokonaink, barátaink együtt örülhessenek és ünnepelhessenek velünk. Mivel az elvével egyetértettem, nagy nehezen lenyeltem a békát, és megszerveztük. Nagy része rám maradt, mert neki nem sok ötlete volt, de készségesen segített, amiben kértem és kompetenciát érzett. Nagyon szép, emlékezetes nap maradt nemcsak számunkra, hanem a meghívottainknak is, akik tényleg számítanak nekünk. De nem dobtunk ki egy fél vagyont ahhoz képest, hányan voltunk (kb. 120 főre 900 ezer Ft), mégis minden nagyszerű volt, senki nem érezte fapadosnak, de fölöslegesen rongyrázósnak sem.
2014. jún. 5. 11:08
 38/42 anonim ***** válasza:
95%

Ez általánosítás. Igen, van az "ez az én napom, és minden úgy lesz, ahogy én akarom!"-féle menyasszony kategória, meg vannak a normálisak. Megoldás: a követelőző, egyszemélyes döntőbizottság típusú nőket nem kell elvenni.

(az meg a másik fele, hogy pasiból meg van az a fajta is, aki baromi lusta a szervezéshez, lustaságból mindent ráhagy a menyasszonyra, meg nincs semmiről véleménye, pedig a menyasszony rá is kérdez, eszébe jut a felénél, hogy ez neki nem tetszik, és mit csinál? építő jellegű kritikát ad? áááá... panaszkodik a haverjainak a sör mellett, mert az aztán konstruktív...)

2014. jún. 5. 11:42
 39/42 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pont az volt a bajom, hogy a férjemet abszolút nem érdekelte a szervezés, könyörögtem, hogy legyen benne partner, de ő meg úgy volt vele, hogy intézzek én mindent, mert ő dolgozik. Én is dolgozom. Nagy nehezen elmentünk együtt a helyszínt kiválasztani, aztán a részleteket egyedül kellett mennem megbeszélni, mert neki dolga volt!!!!Rosszul esett, hogy más párokat együtt láttam, én pedig mindenhová egyedül mentem a "bízom az ízlésedben" címszó alatt.
2014. jún. 5. 13:31
 40/42 anonim ***** válasza:
83%

"Nem azt mondom, hogy erre kell építeni, de úgy utálom, mikor ezzel jönnek, hogy "elszórni 1,5 millát egy esküvőre"... ja, csak azt felejtik el, hogy a meghívottak ebből mennyit 'vissza fognak adni'"

Tehát más költségére bulizzunk! Igen, ez sokkal gusztusosabb dolog. Arra számítani, hogy majd a rokonság összedobja nekünk... Gratulálok az életfelfogáshoz! Nekem nem telne rá - sebaj, majd a rokonok megoldják! Sajnos elég sok ilyen kérdést láttam itt is... Már előre számol, vajon visszajön-e az ár, mert ha nem, miből fizetik?

2014. jún. 6. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!