Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőt miért akarják a menyasszonyok kisajátítani? Miért várják el a vőlegényüktől, hogy mindenre csak bólogasson. Nekünk nem lehet szavunk?
'"világvége lesz, ha egy cérnaszál elszakad" gondolkodás, teljesen idegen egy férfinak!'
Normális nőnek is.
Mi vőlegények azt sem értjük, hogy valaki évekig zsíroskenyeret eszik és még kölcsönbe is veri magát, hogy aztán egy nap alatt elverjen mindent! Én például inkább lakást vennék vagy leglábbis befizetnék rá ebből a pénzből.
Lehet azt mondani, hogy én garasos vagyok, de nekem az fényévekkel fontosabb lenne, mint egy napi csillogás.
Mi mindent együtt terveztünk meg. Nem vagyok az a pompára vágyó hibbant nőféle, aki a két egyforma piszkosfehér terítőn vitatkozik, hogy az egyik bézs a másik ekrü, meg hetekig a virágdíszekkel álmodik.
Egyszerű kis esküvőt akartunk, az is lesz. Nekem nem a házasságkötés a lényeg, hanem maga az, hogy a páromhoz fogok jogilag tartozni. Nincs feltűnési viszketegségem, hogy az én pompás esküvőmről beszéljenek az emberek...
"Mi vőlegények azt sem értjük, hogy valaki évekig zsíroskenyeret eszik és még kölcsönbe is veri magát, hogy aztán egy nap alatt elverjen mindent! Én például inkább lakást vennék vagy leglábbis befizetnék rá ebből a pénzből."
Pontosan így gondolkodom, kérdező, a vőlegényem szintén! Mikor ezt elmondtam negyvenes nőknek a munkahelyemen, néztek rám, mint az UFO-k. Mert az egyik gyerekének most lesz másfélmilliós esküvője.
Mi inkább megoldjuk kicsiből, aztán több maradjon a lakásra. Nem lesz utána kajálás sem. Ha a család akarná fizetni, arra is azt mondanám, inkább adják az árát borítékba.
"Mi vőlegények azt sem értjük, hogy valaki évekig zsíroskenyeret eszik és még kölcsönbe is veri magát, hogy aztán egy nap alatt elverjen mindent! Én például inkább lakást vennék vagy leglábbis befizetnék rá ebből a pénzből."
Nálunk kicsit fordítva volt. :) Kettőnk közül a férjem érezte fontosabbnak a nagy bulit az esküvő után, nekem kellett szólnom, hogy már több barátot, ismerőst nem tudunk meghívni, mert nem fér bele a keretbe. :D
Persze ő sem úgy állt hozzá, hogy évekig zsíros kenyéren éljünk emiatt, egyikünk sem több milliós esküvőt tervezett, csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem mindig a menyasszony vágyik a nagyobb lagzira.
nálunk nem így volt...
Mivel a férjemet érdekelte az egész, így mindent együtt szerveztünk, ha nem érdekelte volna csináltam volna egyedül
szerintem amelyik férfi szeretné, annak hagyják, hogy kibontakozzon
amelyiknek nem, annak a házasságban is lesznek kisebb,inkább nagyobb problémája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!