Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőt miért akarják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőt miért akarják a menyasszonyok kisajátítani? Miért várják el a vőlegényüktől, hogy mindenre csak bólogasson. Nekünk nem lehet szavunk?

Figyelt kérdés
Mert, hogy az esküvő a menyasszony napja! Nem midkettőnk ünnepének kellene lennie?

2014. jún. 4. 18:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de én is sajnálnék egy kisebb vagyont kidobni egyetlen napért. A lakás sokkal fontosabb, de tudom, más meg másképp gondolkodik.
2014. jún. 4. 19:10
 22/42 A kérdező kommentje:
20-as, veled nem tudok egyetérteni. De nem baj, itt mindenki őszintén elmondhatja a véleményét.
2014. jún. 4. 19:13
 23/42 anonim ***** válasza:
75%

?? miért nem?

szerintem, ha már itt ellentét van, és csak az egyikük akarata érvényesül,akkor az baj.. ezért írtam amit

2014. jún. 4. 19:43
 24/42 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Félreértettelek:-)
2014. jún. 4. 20:13
 25/42 anonim ***** válasza:
66%

"Mi vőlegények azt sem értjük, hogy valaki évekig zsíroskenyeret eszik és még kölcsönbe is veri magát, hogy aztán egy nap alatt elverjen mindent! Én például inkább lakást vennék vagy leglábbis befizetnék rá ebből a pénzből."

Most le fognak hurrogni, de abból, amit ráköltesz, sok vissza is fog jönni, így végül csak töredékébe "kerül" a lagzi. Ha szerencsésebbek vagytok, plusszosan is kijöhettek.

Nem azt mondom, hogy erre kell építeni, de úgy utálom, mikor ezzel jönnek, hogy "elszórni 1,5 millát egy esküvőre"... ja, csak azt felejtik el, hogy a meghívottak ebből mennyit 'vissza fognak adni'

2014. jún. 4. 20:32
 26/42 anonim ***** válasza:
59%

A páromnak is mindegy. Azt mondta bízik az ízlésemben. Zenekart, termet közösen választottunk, a többi az én dolgom azt mondta.

Annyi, hogy Ő szmokingot szeretne venni, arról próbálom lebeszélni, mert sehol máshol az életben azt nem veszi már fel... :)

De mindegy neki, dekor, virág, időpont ilyesmi.

JA a vendégeket is közösen beszétük át :D

2014. jún. 4. 21:22
 27/42 anonim ***** válasza:
25! pontosan... :)
2014. jún. 4. 21:23
 28/42 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Vőlegény!

Abszolút megértem e problémádat. Remélem tényleg érdekel a dolog miért-je, ezért most megpróbálom a lehetetlent: elmagyarázom nőként egy férfinak :)

Sok lány egészen kicsi kora óta álmodozik arról, hogy majd menyasszony lesz. Ez valahol összefügg a tündérmesékkel, meg azzal, hogy egy teljes napig hercegnő akar lenni, akit mindenki csodál. Erre készül legalább 5 éves kora óta, ő már akkor tudta, milyen ruhában fog férjhez menni és milyen virágok lesznek az út mentén. Persze ez évről-évre változott, formálódott, de a lényeg nem változik: tökéletes legyen, sokkal szebb, mint a többieké, ha már egyszer ennyit készült rá. Lehet, hogy egy nap alatt egy vagyon elvernek ezért sokan, de ha belegondolsz, hogy 20-25 éve erről álmodozik, akkor rájössz, hogy ő pont annyi pénzt nem sajnál erre, amennyi van :D

A másik oldala a dolognak az, hogy a nők tudják, életük legnagyobb fordulópontja ekkor jön el. Mert nagy lépés ez egy férfinak is, de a nőknek itt zárul le a "hercegnővagyok" korszak végleg. Még utoljára egyszer azért ragyogni akar, mert tudja, de legalább is érzi, hogy ő most van a szépsége csúcsán, hogy ennél már csak kevesebb figyelem fog jutni neki, hogy szép lassan elkezd öregedni, és innen már csak a lejtő van. Hát hogy a viharba ne akarná felfelé ívelő élete utolsó napját veszettül megünnepelni? :D Ezután jön a háziasszony szerep, az anyaság, aztán a nőiesség megélése már csak a sokadik helyre kerül a sorban. Ünnep az esküvő és gyász is egyben, mint minden korszak vége. Nektek, vőlegényeknek ez nem jár ekkora változással, továbbra is kemény férfiak lesztek, akiket az őszülés csak sármosabbá tesz :)

Szóval légy megértő Kedveseddel, és fogadd el, hogy ez az ő napja, mert bizonyos szempontból sokkal fontosabb neki, mint neked. Ott van a fejében az évtizedek óta íródó forgatókönyv, el se tudná magyarázni, olyan összetett, ehhez képest Te még nagyon zöldfülű vagy a témában, hát hogy is adná ki a kezéből egy ilyennek az irányítást? :D Tényleg, fogadd el, hogy ezt ő intézi, és nyugtasd, amikor be van görcsölve az utolsó kis cérnaszálon is :)

2014. jún. 4. 22:26
 29/42 anonim ***** válasza:
20%

28

Remelem ez abszolúte hülyeség

Baromi fontos volt az esküvőnk nekem is, sokat is készültünk rá..

De a felsoroltjaid közül semmit nem tudnék magamra akasztani...

Szerintem az rásod úgy hülyeség ahogy van... Nem serteni akarlak, nem bántan.. remelem nem is veszed annaki..csak ez a véleményem..

2014. jún. 4. 22:57
 30/42 anonim válasza:
Szerintem is egy bugyuta mesevilágot írtál, még ostobább sztereotípiákkal tűzdelve... Mind a két fél érdekelt egy ilyen szervezésében, és mind a kettőnek fontos... még ha nem is látszik, egy férfinak ugyan olyan fontos, és egy IGAZI férfi ugyan úgy vágyakozik az igazi iránt, és ugyan úgy álmodozik a " nagy ő"-ről, ahogy ott állnak az oltár előtt... Az sem tetszik, hogy a házasságot egy lejtő elejének, "kárhozatnak" írod le... Ez megint mind a két embertől függ! Ha a férfi "hercegnőként" bánik a párjával, az is marad amíg élnek! Persze vannak hullám völgyek, de nem kell alább adni senkinek, csak azért mert házasok!... Mindenki a maga sorsa kovácsa, ha lesz******tok egymást az nem azt jelenti, hogy a házasság miatt van... hülyét, vagy olyat aki nem illik hozzá, olyat ne vegyen el.
2014. jún. 4. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!