Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásosak vagytok? Volt templomi esküvőtök?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 16:19
31/35 anonim válasza:
Vallásosak nem vagyunk, de van hitünk. De olyan vallás nincs. Hiszünk Istenben, hitünk viszont leginkább a buddhistához hasonlít. De nem szeretnénk semmilyen egyházi esküvőt.
32/35 anonim válasza:
Szerintem nem szép a templomi esküvő.
Hideg van, furcsa szag van, a padok kényelmetlenek és egy lepelbe öltözött öreg bácsi / fiatal(abb) srác beszél valamiről, valakihez, amiben és akiben én nem hiszek.
A katolikus papoknál külön "jó" pont, hogy olyanról hadoválnak, amit ők soha nem tapasztaltak meg és soha nem is fognak megtapasztalni.
Sokkal szebb mondjuk egy kitelepült polgári szertartás egy tisztáson, rózsalugasban, erdőben.....
(A kérdésre korábban már válaszoltam.)
33/35 anonim válasza:
Meg vagyunk keresztelve mindketten, de nem vagyunk azok az igazi templomba járósak. De a férjem nagymamája az volt, és épp az esküvőnk előtt pár hónappal hunyt el, így a férjem szerette volna, hogy legyen. Én meg nem vagyok ellene, szép volt, a barátainknak is emlékezetes maradt. Nem lett bajom tőle. Igen, volt templomi esküvőnk.
35/35 anonim válasza:
Nem volt templomi esküvőnk csak polgári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!