Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásosak vagytok? Volt templomi esküvőtök?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 16:19
11/35 anonim válasza:
Igen az, és volt templomi esküvőnk.
12/35 anonim válasza:
Nem vagyunk vallásosak és nem lesz templomi esküvő.
14/35 anonim válasza:
Megvagyok keresztelve, alsós koromig jártam is minden vasárnap misére. Istenben hiszek, de abban nem mindig, amit a templomban mondanak. Szerettem volna templomi esküvőt, de a párom anyja jehova, így közölte, hogy nem fog bejönni. Nem akartunk ebből bajt, így nem volt. Én bánom, lehet, hogy egyszer még megtartjuk
15/35 anonim válasza:
Mindketten ateisták vagyunk, és a szüleink is szerencsére. Nem volt templomi esküvő természetesen, és mivel a család sem vallásos, hiszti sem volt belőle.
16/35 anonim válasza:
Vallásos vagyok, vagyis inkább hiszek, de nem járok rendszeresen templomba.
Nem lesz templomi, mert csak egy kis két tanús esküvőt tervezünk.
17/35 anonim válasza:
gyakorlo hivok vagyunk de nem volt ,templomi eskuvonk,,
mert Isten enm ott lakik es nem hiszunk abban hogy egy papa mondja ki az eskuvot.
Abban hiszunk a hazassag szentseget egymasnak szolgaltatjuk ki tanuk elott erdon mezon reten barhol es a hivatalos resze a varoshazan szerda de zajlott le.
Egy nagy oreg fa alatt volt az eskuvonk sok sok vendeggel es ez a mi egyhazunkban ervenyes.
18/35 anonim válasza:
Vallásos iskolákba jártam, de nem vagyok vallásos (meg vagyok kersztelve).
Nem lesz templomi esküvőnk.
19/35 anonim válasza:
Nem vagyunk vallásosak, de ateisták sem, inkább agnosztikusak. Nem tudom és nem is fogom életemben megtudni hogy van-e Isten és nem is foglalkoztat a kérdés túlságosan. Ezzel szemben egy református egyházi alapítványnál dolgozom, a báttyám lelkész, anyósom is egyházi szervezetnél dolgozik, így igen, volt templomi esküvő. Főleg külső behatásra, de nekem sem volt annyira ellenemre, szép volt, báttyám adott össze minket. Nem arra koncentráltam közben, hogy hiszek vagy nem Istenben, hanem arra, hogy elmondom az esküt a családom, barátaim előtt a férjemnek. Nagyon szép élmény volt, nem bántam meg és én nem érzem képmutatásnak sem. Tudom, hogy le leszek pontozva:)
20/35 anonim válasza:
Nem vagyunk vallásosak, férjem meg sincs keresztelve. Én ugyan hiszek egy "teremtőben", nevezzük Istennek, de egyik vallás sem áll hozzám közel. Nem volt templomi esküvőnk, mert képmutatásnak gondoltuk volna, nekünk a templomok csak építészetileg érdekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!