Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen hangulatú volt a kicsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hangulatú volt a kicsi (60 fő körüli) lagzid? Mennyibe került?

Figyelt kérdés
A miénk jövő augusztusban lesz, kb. 60-65 fő (ebben a gyerekek is benne vannak). Több helyen is mondták, hogy érdemes 100-120 főre felduzzasztani a násznépet, mert úgy éri meg. De mi nem látjuk értelmét, mert ebben 60 főben mindenki benne van, aki számít. Ugyanakkor szeretnék zenét, vőfélyt, egy étterem kerthelyiségében lennénk. Szerintetek lehet jó hangulatú egy lagzi 60 fővel?
2014. máj. 22. 12:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Bevallom őszintén, én ilyen kicsi lagzin még nem voltam. 80 fősön már igen, ott azért jó volt a hangulat, de gondolom a 60 fősnél is ugyanolyan jó lehet, a vendégektől függ. Ugyanakkor ha sok a gyerek is.. akkor ugye kevesebb a felnőtt, nem tudom, érdemes-e fizetni ilyen kevés főnél vőfélyt.
2014. máj. 22. 12:51
 2/25 A kérdező kommentje:
Összesen 6 gyerek lesz. Ha a szingliknek lesz addig párja, vagy hoznak valakit, és mindenki el tud jönni, akkor is maximum 70-en lennénk.
2014. máj. 22. 12:57
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát számomra nem érné meg olyanokat ellátni, akiket csak azért hívtam meg, hogy felduzzasszam a létszámot.

És igen, lehet jó hangulatú, ha ez a 60 fő nem székben ülős beszélgetős, hanem bulizós. De még ha nem is bulis zene szól, mert nem olyanok, tök jó lehet, ha hangulatos élőzene szól.

A vőfélyt meg nem fogja érdekelni, hogy 60főnek műsorozik vagy 120-nak. Ő meg fogja találni azt a stílust, ami oda illik.

Ne mások véleményére adj, te pontosabban érezzétek jól magatokat!!!

2014. máj. 22. 12:58
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 10 fős volt a "lagzi" és biztos vagyok benne hogy jobb volt mint ha lett volna +100 ember
2014. máj. 22. 12:59
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

58-an voltunk. Nem hiszem, hogy a létszámtól függ a hangulat. Inkább az emberektől akik rész vesznek rajta.

Nálunk többen voltak a barátok mint a családtagok (egyik részről sincs népes család). Nagyon komoly bulit csaptunk.

1 millió volt

2014. máj. 22. 12:59
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagy esküvő is lehet rossz és egy kisebb is lehet jó. Nem a násznép száma határozza meg a hangulatot. Barátnőmék esküvőjén voltunk augusztusban, 35-40 fő volt, étteremben, vőféllyel, zenekarral. Az utolsó vendégek 4-5 óra felé távoztak, nagyon jó volt. Inkább egy nagyon jó vőfélyt kell találni, aki miatt jó lesz a hangulat, érti a dolgát. Ne aggódj, nem kell az emberek számát sehová sem növelni.
2014. máj. 22. 13:00
 7/25 A kérdező kommentje:
És 6 gyereknek szerintetek érdemes valami kis színezős asztalt csinálni, vagy majd csak táncolnak és kergetőznek? A gyerekek nem ismerik egymást, 3 testvérpár.
2014. máj. 22. 13:02
 8/25 A kérdező kommentje:
Nálunk is többen lesznek a barátok, mert kicsi a család mindkét részről, illetve vannak persze testvérek, unokatestvérek, de ők is fiatalok, és ismerik a baráti társaság egy részét.
2014. máj. 22. 13:05
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

60-65 fő volt nálunk is, olyan 1.6 millióba került, kicsit többe. Volt, amire mondjuk az átlagosnál többet költöttünk, de volt, amire más költ, mi meg semmit sem adtunk ki rá (pl. vőlegény ruhája tetőtől talpig, dekor, nekem ékszer, cipő stb. ezek mind 0 forintos tételek voltak nálunk). Extrák nem voltak, szóval én azt mondom ez egy átlagos áru lagzi volt.

Nálunk több volt a nászajéndékpénz, mint amire számítottunk, meg kaptunk pár tárgyi ajándékot is. Unokatesómék "felduzzasztották" a létszámot 120 főre, és jól megszívták egy rakás 1-2 ezer forintos borítékuk is volt. Hát na minek meghívni boldog-boldogtalant? Nyilván úgy volt vele, hogy ha nem megy el bunkónak tartják, de ő azért nem veri adósságba magát, hogy megtömje a borítékot. A közelebbi család jobban kitesz magáért, meg amúgy is az a fontos, hogy ők ott legyenek, kár meghívni boldog-boldogtalant a profit reményében, mert ha nem szórják a pénzt, akkor annál rosszabb nektek.

2014. máj. 22. 13:06
 10/25 anonim ***** válasza:
Ja és mi majdnem reggel hatig voltunk, iszonyú jó volt a hangulat, a 120 fősnek meg már háromkor vége lett és egész végig 5 ember táncolt kb.
2014. máj. 22. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!