Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hangulatú volt a kicsi (60 fő körüli) lagzid? Mennyibe került?
Hát számomra nem érné meg olyanokat ellátni, akiket csak azért hívtam meg, hogy felduzzasszam a létszámot.
És igen, lehet jó hangulatú, ha ez a 60 fő nem székben ülős beszélgetős, hanem bulizós. De még ha nem is bulis zene szól, mert nem olyanok, tök jó lehet, ha hangulatos élőzene szól.
A vőfélyt meg nem fogja érdekelni, hogy 60főnek műsorozik vagy 120-nak. Ő meg fogja találni azt a stílust, ami oda illik.
Ne mások véleményére adj, te pontosabban érezzétek jól magatokat!!!
58-an voltunk. Nem hiszem, hogy a létszámtól függ a hangulat. Inkább az emberektől akik rész vesznek rajta.
Nálunk többen voltak a barátok mint a családtagok (egyik részről sincs népes család). Nagyon komoly bulit csaptunk.
1 millió volt
60-65 fő volt nálunk is, olyan 1.6 millióba került, kicsit többe. Volt, amire mondjuk az átlagosnál többet költöttünk, de volt, amire más költ, mi meg semmit sem adtunk ki rá (pl. vőlegény ruhája tetőtől talpig, dekor, nekem ékszer, cipő stb. ezek mind 0 forintos tételek voltak nálunk). Extrák nem voltak, szóval én azt mondom ez egy átlagos áru lagzi volt.
Nálunk több volt a nászajéndékpénz, mint amire számítottunk, meg kaptunk pár tárgyi ajándékot is. Unokatesómék "felduzzasztották" a létszámot 120 főre, és jól megszívták egy rakás 1-2 ezer forintos borítékuk is volt. Hát na minek meghívni boldog-boldogtalant? Nyilván úgy volt vele, hogy ha nem megy el bunkónak tartják, de ő azért nem veri adósságba magát, hogy megtömje a borítékot. A közelebbi család jobban kitesz magáért, meg amúgy is az a fontos, hogy ők ott legyenek, kár meghívni boldog-boldogtalant a profit reményében, mert ha nem szórják a pénzt, akkor annál rosszabb nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!