Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt kicsi esküvője? Hogyan zajlott? Mennyibe került?
a templomi esküvő csak egy ceremónia, jogilag attól még nem lesztek házasok!
temploma egyébként nem való a térdig érő ruha. Válassz valami egyenes szabású, hosszú ruhát.
Kinek mi a kicsi esküvő, mi 40-en voltunk,nekem ez is kicsi ,csak kizárólag a közeli családtagok voltak, a kaja nekünk 6600 Ft-ra jött ki per fő, 30 e volt a teljes díszítés, 40 e volt a ruhabérlés nekem, 50 volt a zenész, 80 a fotós , és 24 volt a polgári esküvő ugye a szombati felárral plusz a szülőköszöntős pezsgőkkel , virágokkal.
Nektek jóval kevesebb lesz 20 főre, bár ha ennyire spórolni kell akkor inkább halasztanám. Mondjuk minket nem érdekelt volna, hogy ki mit szól, így is együtt laktunk 5 évig, " csak úgy".
200-ból kitudjátok hozni ha ügyesek vagytok.
Szia! Először is gratulálok! :-)
Mi 19-en voltunk; ebből 4 gyerek. Én 38.000Ft-ért béreltem a ruhám (bementem a szalonba, és közöltem hogy ennyim van rá, és nem is vagyok hajlandó többet költeni). Viszont csodaszép ruhát szeretnék...
Most bérelj, ilyenkor árulják ki a már régebbi ruhákat; szerintem nem kell lemondanod az igazi ruháról.
A végén linkelek egy képet az enyémről!!!!!!
A csokrom 10.000Ft volt; de rengeteget jártam utána, és szintén közöltem hogy mit akarok, és hogy mennyim van rá. Kb. a 15. virágboltos bólintott rá.
Nekünk a kaja és a pia volt kb. max.200.000Ft, de étterembe mentünk.
Olyanba, ahol nem kellett terembérletet fizetni, hisz 3kor volt a szertartás, és 9-kor már otthon voltunk (feljöttek a barátaink).
3 személyre kértünk 2 személyes vegyes tálat; 20 szeletes volt a torta, inni mindenki azt ivott amit akart.
Vettünk családonként egy héliumos lufit és felbélyegzett válaszborítékot; és azokat megírták, és fel engettük. Kerestem egy bácsit aki galambokat versenyeztet; ő ingyen adott 2 galambot, amiket a ceremónia végén fel engettünk.
Gravíroztattam pezsis üveget és 2 poharat, abból koccintottunk a szertartás után. 2.000ft volt a torta, ott csinálták ahol a vacsi volt. A tortadíszt külön vettük. Februárban van az esküvői kiállítás, én ott vettem gyűrűpárnát és csináltattam monogrammos gyertyát is. Így minden megvolt amire vágytam:-)
Jártam szoliba, egy próbafrizurát és egy próbasminket csináltattam. Így a fodrász és a kozmetikus volt 2-3.000Ft/ alkalom. De utána kell járni, mert itt is lehúznak!!!!
A körmössel megbeszéltem hogy mit szeretnék, előtte való nap este csinálta:6.000Ft volt.
Mi vettünk a férjemnek is öltönyt, inget, nyakkendőt: nem volt talán 40.000Ft sem. Legalább egy nyakkendőt vegyetek neki! :-)
Én külön méregdrága fehérnemű szettet vettem, azért Bp-re mentünk vidékről.
50.000Ft volt a fotós, de ragaszkodtam egy valakihez, és a hatalmas albumhoz; 2 szülős albummal, retusálással, stb. Linkelem a képet! Írisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!