Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő, ennyi ennivaló (vacsora + éjféli étek) elég? Nektek hogy volt?
Figyelt kérdés
A vacsora alkalmával leves, a sültes tálak több féle körettel, salátával, illetve az étteremtől nem kérnénk desszertet, hanem az általunk hozott sütik lennének. Éjfélkor töltött káposzta és a torta.2014. máj. 20. 18:58
1/7 anonim válasza:
Ha a mennyiség megfelelő, akkor ez a választék jó lesz szerintem. ;)
2/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom,hogy vacsira jobb lenne,ha a sültek mellé valamilyen fogás még társulna.Esetleg egy vadas,vagy vmi pörkölt tésztával.(Gondoljatok olyanokra,akik nem eszik a sülteket.)
A többi szerintem jó,a sütis ötlet kimondottan tetszik! :)
3/7 anonim válasza:
Éjfélkor szerintem már felesleges a torta. A vacsorát max. 11-ig felszervíroznám(beleértve a tortát is,pláne ha valami irdatlanul nehéz, krémes cucc), és hajnaltájt csinálnék egy kis korhelylevest,az rendbe teszi az átbulizott éjszaka utáni, másnapos gyomrot.
4/7 anonim válasza:
szerintem a sültek mellé kéne valami még, én ezt igy keveslem.
5/7 anonim válasza:
Nálunk is sültes tál lesz és tökéletesen elég lesz. Nálunk lesz töltött, rántott és kemencében sült husika is. Mellé lesz rántott karfiol, petrezselymes krumpli és grillezett zöldségek.
6/7 anonim válasza:
Nekem simán elég, még sok is, de a legtöbb családtagom és barátom irdatlan mennyiséget bír enni ilyen alkalmakkor. Ez így a vacsoránál gyakorlatilag leves, főétel és desszert. Ennyi nálunk egy átlagos hétvégi ebédnél is van. Felénk úgy szokás (és a mi esküvőnkön is úgy volt), hogy a húsleves után töltött káposzta volt, utána a sültes tál, majd a sütik. Később a torta és éjfél után marhapörkölt, illetve lehetett még enni a töltött káposztából és a sültekből is. Az is jó megoldás, ha a leves előtt van egy előétel, pl. húsos palacsinta.
7/7 anonim válasza:
Nálunk volt cézár saláta, leves, sültek, köretek, többféle süti, torta. Éjfélkor a maradék sültekből hidegtálat csináltak, utána töltött káposzta volt. Iszonyú sok volt, senki sem tudta végigkóstolni az egészet. Hajnalban bedobozolták a maradékot, és minden vendég vitt egy dobozt. A fele kaja elég lett volna, pénzkidobás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!