Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vallásosak vagytok? Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásosak vagytok? Volt templomi esküvőtök?

Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 16:19
1 2 3 4
 21/35 piroska és a farkas ***** válasza:
57%
Én hívő vagyok, gyakorló katolikus, férjem nem. Volt templomi esküvőnk, és ő, aki ateista, utólag megjegyezte, hogy mennyivel bensőségesebb volt, mint a polgári.
2014. máj. 22. 19:07
 22/35 anonim ***** válasza:
52%
Milyen elgondolásból írta a nem képmutatásból templomban esküdő nem vallásos nő a bátyámat többször is két ty-vel?
2014. máj. 22. 19:25
 23/35 anonim ***** válasza:
79%
Vallásosan neveltek..az is vagyok, de nem járok templomba. Volt templomi esküvőnk.
2014. máj. 22. 19:27
 24/35 anonim ***** válasza:
74%

Kár volt lepontozni 23-ast, a hit és a templomba járás két teljesen különböző dolog.....

Én Istenfélő ember vagyok, a férjem felnőttként keresztelkedett meg, volt templomi esküvőnk, a fiunk is meg van keresztelve.

2014. máj. 22. 20:37
 25/35 anonim ***** válasza:
81%
Azok vagyunk, és lesz templomi esküvőnk, természetesen.
2014. máj. 22. 20:55
 26/35 anonim ***** válasza:
2%

Istenfelo?hivo?

Aki hisz nem feli Istent az szereti

Aki hivo eletet el az jar gyulekezetben hiszen a gyulekezet krisztus teste az egyhaz.

A hivo elet resze es a kotelessege a kozosseg latogatasa.

2014. máj. 22. 20:59
 27/35 anonim ***** válasza:
82%

Engem is kár volt lepontozni, nem ismered ezt a kifejezést?

Hiába jár az templomba, aki dogmatikusan, ész nélkül gyakorolja a vallását, urambocsá' rosszindulatú..........

2014. máj. 22. 21:06
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Vallásosak vagyunk mind ketten (római katolikus) és lesz egyházi esküvőnk.

Egyébként érdekes tapasztalat nekem ez a sok válasz, amiben szinte mindenki nem vallásos és nem is lesz egyházi esküvője. Az előbbit nem furcsállom, azt viszont igen, hogy nem házasodnak templomban, mivel itt a környezetemben elvétve van olyan házasságkötés ami csak polgári, akár vallásos valaki, akár nem.

(Le leszek pontozva, tudom :))

2014. máj. 22. 21:38
 29/35 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem. Én nem szívesen tartanék úgy templomi esküvőt, hogy nem hiszek Istenben, és szerencsére nem kell ezt a családokkal sem lemeccsezni, senki sem ragaszkodik a templomihoz nálunk.
2014. máj. 22. 22:46
 30/35 anonim ***** válasza:
81%
6-os vagyok. Igen, igazad van, kedves 28-as válaszoló, sokan tartanak templomi esküvőt, csak mert az "olyan szép", közben meg be nem teszik a lábukat egyébként templomba. Én ezt iszonyat nagy képmutatásnak tartom, ezért sem volt nálunk templomi. Én nem hánytam magamra álszent módon a keresztet, csak hogy legyenek fotók a gyönyörű templomi esküvőmről. A polgári esküvőnk is nagyon szép és megható volt.
2014. máj. 23. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!