Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásosak vagytok? Volt templomi esküvőtök?
Kár volt lepontozni 23-ast, a hit és a templomba járás két teljesen különböző dolog.....
Én Istenfélő ember vagyok, a férjem felnőttként keresztelkedett meg, volt templomi esküvőnk, a fiunk is meg van keresztelve.
Istenfelo?hivo?
Aki hisz nem feli Istent az szereti
Aki hivo eletet el az jar gyulekezetben hiszen a gyulekezet krisztus teste az egyhaz.
A hivo elet resze es a kotelessege a kozosseg latogatasa.
Engem is kár volt lepontozni, nem ismered ezt a kifejezést?
Hiába jár az templomba, aki dogmatikusan, ész nélkül gyakorolja a vallását, urambocsá' rosszindulatú..........
Vallásosak vagyunk mind ketten (római katolikus) és lesz egyházi esküvőnk.
Egyébként érdekes tapasztalat nekem ez a sok válasz, amiben szinte mindenki nem vallásos és nem is lesz egyházi esküvője. Az előbbit nem furcsállom, azt viszont igen, hogy nem házasodnak templomban, mivel itt a környezetemben elvétve van olyan házasságkötés ami csak polgári, akár vallásos valaki, akár nem.
(Le leszek pontozva, tudom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!