Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan történetetek, ami...

Van olyan történetetek, ami szerintetek Isten egy válasza volt számotokra? Lehetőleg csak vallásosak írjanak!

Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdés.:)
2014. ápr. 29. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

Nincs.

U.i.:Ha le szeretnél pontozni, felhívnám a figyelmedet, hogy a válaszom teljesen helyénvaló. Te raktad fel rosszul a kérdést.

Amúgy vallásos vagyok, de próbálok áttérni a hívők csoportjába.

2014. ápr. 29. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem foglak lepontozni, de kár volt ezért írnod, semmi értelme nem volt.
2014. ápr. 29. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem igen, de ne haragudj nem mondom el, h mikre.

De van ilyen ;)

2014. ápr. 29. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Most is azt várom....De csak rideg sötétség és néma csend honol a szobában. Egyedül a kétségbeesett könnycseppek próbálják reménytelenül megolvasztani a merev és kőkemény jeget, amely egykor minden maga alá temetett, s magába nyelt egy örök életért...De minden próbálkozás hiábavaló, a könnyek megdermednek és eljegesednek, így érkezésük nem hoznak magukkal feloldódást, csak a maró érzést és újabb keserű sebeket.
2014. ápr. 30. 00:55
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
De legalább a kaszás is messziről elkerüli ezt a helyet.
2014. ápr. 30. 00:57
 6/8 Szeressük egymást ***** válasza:
59%

Nagyon sok van, de a legtöbbje az én gyöngyöm, és más csak megtaposná. :-)

Egyet elmesélek.

Egyik nyáron éjjel hazafelé siettem motorral, és elgázoltam egy enyhe balkanyarban k.b. 85-el egy kutyát. Csak annyit mondtam halkan, suttogva, hogy Jézus, aztán sértetlenül felkeltem. K.b. hajnali egykor kihívtam a rendőröket, közben nekik is bizonyságot tettem. Állitólag 50 métert estem, és két kis pici lyuk volt a könyökömnél a melegítőmön. A kutya elpusztult, a motort kb. egy hónapig kellett rendbetenni. Volt másik balesetem is, amiben szintén vétlen voltam, de akkor is hívtam a Nevet, és abba is belenyúltak fentről. Utána volt aki terminátornak becézett, pedig ez csak Isten hűsége volt. ;-)

Róm 10:13 Mert minden, aki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik.

2014. ápr. 30. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Van nekem is.Azt bizonyította be, hogy ha hitben kitartok, és én emberileg a tőlem telhetőt megteszem,imámban őszintén kérem,szenvedésem felajánlom (ez a lényeg),akkor segít.

Volt egy rossz munkahelyem, mindennap úgy mentem haza, hogy engem nem érdekel,de nem megyek másnap, inkább nyakamba veszem a világot és mást keresek.De reggelente úgy keltem, hogy nem tehetem meg a családommal, mert mi van, ha hónapokig nem találok melót.Ez legalább biztos kereset, még ha szenvedek is.

Így telt el jó pár hét már,mikor egyik reggel munkahelyre menet imámba foglaltam az érzéseim és éreztem, hogy tisztán,őszintén jönnek az érzések. Imámban lemondtam a jobb munkahelyről és felajánlottam a szenvedésem az Istennek és a családomnak. "Legyen úgy, ahogy Te akarod Uram. Ha ezt szánod nekem, akkor biztos jó oka van," Ezt mondtam végszónak.

Lélekben könnyebben is ment minden. Pár nap múlva megkeresett egy ritkán látott ismerős és felajánlott egy munkát. 8. éve dolgozom ott és érzem az áldást, a munkahelyen.

2014. ápr. 30. 12:18
 8/8 anonim válasza:
Én ha nem tudom, hogy mi lenne a helyes megoldás, akkor kinyitom a Bibliát erősen koncentrálok a kérdésre és mindig megoldást találok rá.:) Lehet, hogy ahol először kinyitottam nem értem, hogy hogyan kapcsolódik ahhoz amit kérdeztem ilyenkor kinyitom egy másik helyen.Volt már olyan, hogy nem értetem vele egyet de" muszáj" volt és örülök, hogy úgy döntöttem.:)
2014. ápr. 30. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!