Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakadó eső az esküvőn? Hogy éltétek túl?
Nyugodj meg kedves kérdező. Inkább keddre, szerdára jelzik a szakadó esőt.
Hétvégére már csak futó záporokat jósolnak.
Én szurkolok Nektek, hogy szép időtök, szép esküvőtök és szép boldog életetek legyen!
Szerencsénkre nem esett végül..én is féltem, mindenre készítettünk alternatív megoldást..
Fedett helyen fotózást...
Menetet emiatt nem terveztünk..
Persze szebb ha süt a nap, de az esőnek is megvan a maganszépsége..
Barátnőméknek esett, de csak nyári özönvízszerü záporral.. Kcst csúsztak, a ruhát megemee, nem szatén cipőt választott ( egyébként én sem, pont emiat)
Keress egy minél nagyobb szép fehér esernyőt, vagy olyan színűt ami illik az esküvőhöz.. (Google: "fehér esernyő". 'Még én is meglepődtem milyen szuperek vannak)
Ne idegeskedj rajta, mert felesleges, úgysem te döntôd el mi lesz.
Készülj fel rá, hogy ne érjen váratlanul...
A lagzi, es esküvő jó része aműgy is fedett helyen van!!!!
rakerestem h rainy wedding day es basszus kifejezetten marhajo kepek :) ha ugyes a fotos es nem er le a ruha (mert gondolom kolcsonyos) akkor meg jol is elsulhet.
a fotokon kivul meg masban nincs igazan jelentosege.
jaj most megint ram jott az eskuvomania.
sok boldogsagot :)
Na akkor leírom a mi történetünket: Szeptemberben esküdtünk, egész héten szikrázó napsütés 28 fok, nekem pántnélküli ruha.Péntek, szombaton szakadó eső, szereztem egy bolerót (nem volt egyszerű, csontszínű ruhához) meg egy fehér esernyőt, kinti szertartás lefújva (ez fájt), kinti fotózás lefújva, sátras kerti lagzi megtartva :) Eredmény, majdnem csizmában mentem férjhez, az utolsó pillanatban kapcsoltam, hogy át kéne cserélni :D, a beltéri képek gyönyörűek lettek, a kültérieket megcsináltuk másfél héttel később :), a kerti sátras lagzit mai napig emlegetik, bár a konyha és az előtér rég látott már ennyi sarat, amit behordtunk, de pont letojtam :) hozzáállás és kis szervezés kérdése. Még van időtök kompromisszumos megoldást keresni, de tényleg sok múlik azon, hogy világvégének fogjátok-e fel, vagy azt nézitek, hogy nem erről szól ez a nap. Persze én is örültem volna a szabadtéri szertartásnak meg a szikrázó jóidőnek, de ezt előre sose lehet tudni.
Ja és nálunk utána még ugrott a nászutunk is, mert mindketten negyven fokos lázzal fetrengtünk az ágyban, mikor épp egy húszezres koncerten kellett volna ugrálnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!