Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt, egyrészt alapból soha nem jártam kozmetikushoz, nem volt senki, akivel úgy ismertük volna egymást, hogy megbíztam volna benne. Másrészt a környéken akiknek láttam a munkáit, egyik sem tetszett, pláne az esküvői sminkek, az összes menyasszony egyformára lett sminkelve és szerintem egyiküknek sem igazán állt jól.
Harmadrészt értek a sminkeléshez, én ismerem igazán a stílusomat, pontos elképzelésem volt, nem akartam másra bízni.
Nem is bántam meg a döntésem. De aki nem tud jól sminkelni, annak mindenképp azt ajánlom, forduljon hozzáértőhöz.
Azét, mert hiába tudok szupi sminket csinálni magamnak, nem meem bevállani aznapra... Tuti remegett volna a kezem...egyrészt
Másrészt a fixálő, amit ráfújtak nagyon drága egy flakonnal, máskor nem használtam volna..míg így benne volt az árban
Utóbb en magamnak nem mertem volna olyan erős sminket csinálni, mint amit kaptam...a fotókon és amúgy ahhoz képest alig látszik...asajat magam altal készített sminkem nem is látszódott volna sztem kb..
nem, mivel nálam szebb, elönyösebb sminket ugysem tudnak késziteni. :-D kirpobáltam már pár sminkest..sajnos, borzalmasak voltak. ugyhogy nem.
régota sminkelem magam, szinte jobb minöségü cuccokkal, mint amiket egy sminkes használ (pláne egy vidéki sminkes..)
Volt, de mégse. Sminkes megcsinálta, mielőtt hazamentem, adott egy fixáló spray-t (szerintem hajlakkot), amivel fújjam le indulás előtt, így relatív sokáig fennmarad.
Majdnem kész voltunk, indultunk volna a helyszínre, anyám kezébe nyomtam a spray-t, hogy becsukom a szemem, visszatartom a levegőt, fújjon le.
Na, ő kb úgy használta, mintha paprikaspray lenne, én meg bűnöző, 5 centiről max nyomással megküldte. Lefolyt minden.
Volt 10 percem újraalkotni magam sírós emósból emberi lénnyé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!