Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt sminkesed az esküvőn? Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt sminkesed az esküvőn? Miért?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 20. 20:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
Akiknek nem volt azokat ugyan miért kellett lepontozni? Ez miért elítélendő dolog. Érdekes máskor mindig azt írják, hogy légy önmagad ez a te napod stb... Nekem egyébként nem hogy sminkesem de sminkem se volt. Soha életemben nem sminkeltem ki magam úgy gondoltam, hogy az esküvőn sem akarok totál más lenni mint egyébként. Ugyanezen okból fodrászom se volt. Az egyébként is nagyon hosszú hajamat egyszerűen kifésültem és leengedtem édesanyám meg feltűzte rá a fátylat. Nekem ez így tetszett így éreztem magam önmagamnak. Ha ez nektek nem tetszik pontozzatok, de akkor kérem megmagyarázni is ,hogy milyen alapon elítélendő ez?
2014. ápr. 20. 22:11
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Ohh nah jah.. Nekem a sminkes kb 69 cm ről fújta..

Amíg az fenn volt könnyeztem és úgy sem folyt le...

Reggel 6 kor csinalta a smnkes, kepk alapján a menyasszonytáncig tökeletes a sminkem..utána kopott és vsúszott szét...de nagyon kegyetlenül egizzadtam a menysszonytánc alatt..a

2014. ápr. 20. 22:11
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Volt. És mégpedig azért, mert a barátnőm (aki a tanúm is volt) kozmetikus. És megcsinálta nekem.
2014. ápr. 20. 22:12
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Mármint 60:)

Nem tudom mre jó a lepontozás..

Nekem amúgy pont az lett volna fura, ha nincs sminkesem, hiszen a mindennapokban is sminkelem magam( az exmunkahelyemen követelmeny volt, hajnali 5 -re totál sminkben mentem dolgozni, úgy nyitottam az éttermet)

Szerencsére nem utáltam meg.. Csak gyorsabb lettem..

Engem smink nélkül( szempillaspirál, szemöldökrendezes) szerintem 17 éves koromtól csak a szüleim és a férjem láttt, plusz a kőrhazban, akik, amikor műtöttek) Meztelennek erzem magam nelküle...

De azt iis megértem, aki nem sminkeli magát, az nem akar az esküvőn sem.. Én sosem értettem ezt a fogyókűra mizeriát sem...

2014. ápr. 20. 22:17
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
Volt - baromi ronda vagyok.
2014. ápr. 20. 23:07
 16/25 anonim ***** válasza:
89%

(8-as)- Úgy megnevettettél,hogy kapsz egy hatalmas nagy zöld pacsit:)

Nekem nem volt sminkesem,mert húsz éve még kevés kozmetikus sminkelt jól.Nekem meg egyébként is olyan az arcom,hogy alapból öregít a smink,szempillaspirál,max szemceruza,szájfény még így a 4-ik X előtt is.

Nagy előny,hogy nem folyt le semmi az esküvőn,és még nagyobb,hogy még mindig szépen megvagyunk a férjemmel.

Ha jól sminkelsz,nem kell külön sminkes,ha nem akkor meg egyértelmű...-kell.

2014. ápr. 20. 23:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert én magam is sminkes vagyok.
2014. ápr. 20. 23:53
 18/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem is lesz sminkesem. Ahogy viszont láttam az árakat nagyon eltérőek 6000-20000 Ft-ig. Most akkor kérjek mindegyiktől próba sminket ha egyiket sem ismerem?
2014. ápr. 21. 01:24
 19/25 anonim ***** válasza:
61%

Nekem még nem volt esküvőm, de biztosan nem a sminkesen spórolnék-sem időt, sem pénzt. Én szoktam sminkelni, de az nem ugyanaz, mikor egy életre szóló emlékeket fotóznak, egész nap talpon vagy, fényképek mindenről, na, és persze, mindenki tökéletes akar aznap lenni. Voltam már sminkes keze alatt, aki profi, és érti a szakmáját, az 10 perc alatt olyan szépen meg tudja az embert csinálni, hogy kár kihagyni. A szakember látja, mi áll jól, mi megy a bőrszínedhez, és persze olyan tartóssá tudja tenni, amilyenre kell.

Láttam olyan esküvői képet, ahol az ara magának csinálta a hajat és a sminket is, hát...nagyon jól végigkövethető volt, hogy mikor készültek a képek, mert a fotózás volt az első, akkor még egész jó volt, aztán a szertartáson készült képeken már látszik a hanyatlás, a vacsorán meg már kinyúlt loknik, kifakult smink, utána meg már szabályosan lógó haj, és a sminket inkább ne is firtassuk, bár a szétnyúlt, kiengedett loknik látványa nyilván elvonta a figyelmet a fakó, megkopott arcról. Szerintem szánt szándékkal senki se akarna ilyen emléket magáról, csak hát nyilván utólag okos az ember...

2014. ápr. 21. 07:46
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, amennyiben van 2*15.000 Ft-od és budapesti vagy, én a M.A.C-et ajánlom. Készítenek egy próbasminket, majd a kész sminket is. Az ár teljes egészében levásárolható, így már mindenképp megéri szerintem. És profi sminkes kezében leszel, professzionális termékekkel, amely addig fog tartani, amíg éjjel le nem mosod. Valamint a fényképeken is tökéletesen fog mutatni, hisz a sminkesek tudják, hogyan kell játszani a fényekkel, és mi az, amit jól adnak vissza a fotók.
2014. ápr. 21. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!