Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem volt. A ruhám is teljesen egyszerű (ámde nagyszerű) volt. Az erős sminket sem szeretem. Én magamat festettem ki, szemceruza, lila festék a szemhéjra és szájfény volt a dekorációm. :)
Ha másmilyen stílusú lett volna maga az esküvő is és a ruhám is, akkor biztos szakember sminkelt volna ki. Azért, mert én béna vagyok hozzá. ;)
Fotósként jobban szeretek azokkal a menyasszonyokkal dolgozni akiknek profi sminkesük van (ez gondolom nem szorul magyarázatra), viszont még az is sokkal jobb (legalább is a saját nézőpontomból mindenképp) ha egyáltalán nincs sminkes, mintha valami amatőr pingálja ki a menyasszonyt, rossz minőségű alapanyagokat, vagy jó minőségűeket de rosszul használva mert utána én vagyok kénytelen javítani a lefolyt, feltöredezett, rosszul feltett sminket és az nagyon hosszú időt vesz igénybe (egy teljes esküvői anyag, nálam 500-700 fotóból áll).
Ha javasolhatom, keress olyan sminkest, aki hajlandó megcsinálni azt a sminket ami közel áll az elképzeléseidhez, amiben szépnek érzed magad és ami segít ragyogni a nagy napon.
Sok boldogságot! :)
Szia!
Nekem is volt az esküvőmön sminkesem! Egy barátnőm esküvőjén voltam koszorúslány, és ott ismertem meg Bényei Bettit, aki iszonyú profi. Mi az esküvőnket nem Budapesten tartottuk, hanem Pécsett, de abszolút megérte őt felkérnem! Hidd el, ez az életed nagy napja, elmész fodrászhoz, bérelsz / vásárolsz ruhát, cipőt, virágokat, meghívod a családodat, készülnek fotók, és pont az arcodon spórolnál? Ezeket a képeket, és emlékeket életed végéig nézegetni fogod, nehogy megbánd... :)
Keress rá Bettire, nagyon laza, jó fej csajszi, aki nagyon ért a munkájához! A honlapján van egy leírás féleség a Menyasszony vs. Sminkes kérdéskörben felmerülő szerintem összes kérdésre, ha elolvasod, biztos sokat segít majd neked is a döntésben! :) www.bettymakeup.mlap.hu Sok Boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!