Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudom, hogy lenne jó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy lenne jó? Elfogadnátok?

Figyelt kérdés

Jövő nyárra, esetleg tavaszra tervezzük az esküvőnket. A párom édesapja szólt, hogy ma szeretne beszélni Vele a részletekről (valószínű, hogy beszáll a költségekbe). Én aggódom emiatt, mert részemről a szüleim nem adnak majd bele semmit (hogy miért, eléggé hosszú történet, sajnos:(). Úgy gondolom, hogy ez elég furán veszi ki magát. Mikor a párommal beszéltük ezt, akkor még úgy beszéltük, hogy szigorúan kölcsönbe fogadnánk el a pénzt, de az édesapja biztosan nem megy abba bele, és őszintén szólva nekünk is nagyon jól jönne a segítség...

Természetesen nem mindent fizetnének, azt egyáltalán nem engedném, de úgy néz ki a vendéglő nagy részét állnák. Ezt elfogadnátok? Úgy gondolom nagyon nagy ajándék lenne részükről, főleg, hogy most azért nekik is van mit törlesszenek...

2014. máj. 1. 10:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Már kíváncsi vagyok mire jutnak...

2014. máj. 1. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj! Minden jól fog alakulni:-)
2014. máj. 1. 12:40
 13/13 anonim válasza:
szerintem fogadjátok el,írtad van mit törleszteniük de gondolom mérlegelték az anyagi kiadásaikat mielőtt szóba hozták volna Nektek ezt,hogy támogatnának az esküvőben anyagilag.Fogadjátok el,szép az amikor a család összetart :) Lesz majd alkalmatok nektek is segíteni őket,neaggódj! :)
2014. máj. 4. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!