Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudom, hogy lenne jó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy lenne jó? Elfogadnátok?

Figyelt kérdés

Jövő nyárra, esetleg tavaszra tervezzük az esküvőnket. A párom édesapja szólt, hogy ma szeretne beszélni Vele a részletekről (valószínű, hogy beszáll a költségekbe). Én aggódom emiatt, mert részemről a szüleim nem adnak majd bele semmit (hogy miért, eléggé hosszú történet, sajnos:(). Úgy gondolom, hogy ez elég furán veszi ki magát. Mikor a párommal beszéltük ezt, akkor még úgy beszéltük, hogy szigorúan kölcsönbe fogadnánk el a pénzt, de az édesapja biztosan nem megy abba bele, és őszintén szólva nekünk is nagyon jól jönne a segítség...

Természetesen nem mindent fizetnének, azt egyáltalán nem engedném, de úgy néz ki a vendéglő nagy részét állnák. Ezt elfogadnátok? Úgy gondolom nagyon nagy ajándék lenne részükről, főleg, hogy most azért nekik is van mit törlesszenek...

2014. máj. 1. 10:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne fogadnátok el? Jó szívvel adják, ráadásul nem is Ti kértétek. Becsüljétek meg őket!
2014. máj. 1. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Látom csak én válaszoltam eddig. Akkor még leírom, hogy gondolj bele milyen sértődés lenne belőle, ha visszautasítanátok a segítségüket!
2014. máj. 1. 10:20
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál. Igen, erre is gondolok, meg arra is, hogy így is rengeteget segítenek minket és még ez is.

Aztán zavar a szüleim hozzáállása ehhez az egészhez (nem feltétlenül az anyagi dolgokra gondolok) és az az igazság szégyellem anyósomék előtt..

2014. máj. 1. 10:31
 4/13 Hengerelőhereverem ***** válasza:
100%
Én is elfogadnám, az ő szüleik még abban az időben nőttek fel, hogy ha megkínálnak valamivel azt udvariatlanság visszautasítani, és szerintem megsértenéd őket.
2014. máj. 1. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Remélem a párodnak elmondtad,hogy a te részedről nincs puccoskodás.Ha tud róla,akkor beszéljétek meg a részleteket.
2014. máj. 1. 10:36
 6/13 A kérdező kommentje:

5! A párom jól ismeri a családomat, nem kellett neki semmit mondanom, nagyon is tudja, mi a dörgés.

Részemről meg én keresek, szóval én adok bele a lagziba, ha erre céloztál...

2014. máj. 1. 10:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha adnak fogadd el ha ütnek szaladj el.

Fogadjátok el és kész.

2014. máj. 1. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Érthető, ha csak kölcsönbe szeretnétek azt a pénzt, és az is érthető, ha ebbe nem megy bele az apósod. Erre én azt a megoldást gondolom a legideálisabbnak, ha elfogadjátok a pénzt, pár év múlva, amikor pedig vissza tudnátok fizetni, nem a pénzt adjátok oda, hanem monjduk vesztek a részükre egy üdülést a kölcsön értékében. Nektek sem lenne tovább lelkiismeret-furdalásotok, és ők sem éreznék magukat megsértve szerintem.
2014. máj. 1. 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:

"a szüleim nem adnak majd bele semmit"

Nos, ennek az a menete, hogy a házasulandó felek a saját rokonaiknak és meghívott barátaiknak a vacsoráját és a járulékos költségek felét állják.

Nyilván a párod apukája azt szeretné megbeszélni, hogy a saját családjukból és a párod baráti köréből kit hívjanak meg, s az mennyibe kerül.

2014. máj. 1. 12:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó szívvel,szívesen adják nektek a pénzt.Akkor el kell fogadni.

A párod tisztában van a családod körülményeivel.Szeret téged.

Azon túl, hogy ha tudtok,ti is segítetek a szülőknek,nincs más dolgotok.Hidd el,ők annak örülnek, ha mindent megtesztek azért, hogy önállósuljatok :)

2014. máj. 1. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!