Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy lenne jó? Elfogadnátok?
Jövő nyárra, esetleg tavaszra tervezzük az esküvőnket. A párom édesapja szólt, hogy ma szeretne beszélni Vele a részletekről (valószínű, hogy beszáll a költségekbe). Én aggódom emiatt, mert részemről a szüleim nem adnak majd bele semmit (hogy miért, eléggé hosszú történet, sajnos:(). Úgy gondolom, hogy ez elég furán veszi ki magát. Mikor a párommal beszéltük ezt, akkor még úgy beszéltük, hogy szigorúan kölcsönbe fogadnánk el a pénzt, de az édesapja biztosan nem megy abba bele, és őszintén szólva nekünk is nagyon jól jönne a segítség...
Természetesen nem mindent fizetnének, azt egyáltalán nem engedném, de úgy néz ki a vendéglő nagy részét állnák. Ezt elfogadnátok? Úgy gondolom nagyon nagy ajándék lenne részükről, főleg, hogy most azért nekik is van mit törlesszenek...
Köszi, hogy válaszoltál. Igen, erre is gondolok, meg arra is, hogy így is rengeteget segítenek minket és még ez is.
Aztán zavar a szüleim hozzáállása ehhez az egészhez (nem feltétlenül az anyagi dolgokra gondolok) és az az igazság szégyellem anyósomék előtt..
5! A párom jól ismeri a családomat, nem kellett neki semmit mondanom, nagyon is tudja, mi a dörgés.
Részemről meg én keresek, szóval én adok bele a lagziba, ha erre céloztál...
Ha adnak fogadd el ha ütnek szaladj el.
Fogadjátok el és kész.
"a szüleim nem adnak majd bele semmit"
Nos, ennek az a menete, hogy a házasulandó felek a saját rokonaiknak és meghívott barátaiknak a vacsoráját és a járulékos költségek felét állják.
Nyilván a párod apukája azt szeretné megbeszélni, hogy a saját családjukból és a párod baráti köréből kit hívjanak meg, s az mennyibe kerül.
Jó szívvel,szívesen adják nektek a pénzt.Akkor el kell fogadni.
A párod tisztában van a családod körülményeivel.Szeret téged.
Azon túl, hogy ha tudtok,ti is segítetek a szülőknek,nincs más dolgotok.Hidd el,ők annak örülnek, ha mindent megtesztek azért, hogy önállósuljatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!