Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok? Mit javítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Mit javítanátok? Párommal alkottuk de azért pár jó tanácsot még kérnénk. Köszönjük

Figyelt kérdés
Úgy döntöttünk…….. és …………hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét s e nemes napon …………án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha ön és kedves családja is velünk lenne és osztozna örömünkben. Szeretettel várjuk …..órakor cím…………..alá lánykikérésre és azt követő házasságkötésre a …………………hivatal házasság kötő termébe ……..órakor, aminek címe …………..A szertartás után szeretettel várjuk az ünnepi vacsorára, amely a ………………………..tartandó.

2014. ápr. 25. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Túl van bonyolítva.

"szebbé varázsoljuk egymás életét" - hát ahogy érzitek, de túl negédes és gejl.

"nemes napon" - ezt ugye viccnek gondoltátok...?

Szeretnénk, szeretettel várjuk kétszer is - sok a jóból.

az elején a neveket hagyjátok ki, mert így végképp kacifántos.

Meg a végén túl sok a program. Azt vegyétek ki, és külön legyen egy program rész vagy nem tudom, de így hosszú, kibogozhatatlan és rossz. Ja és "amelynek címe", nem "aminek".

2014. ápr. 25. 21:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Vegyétek sokkal-sokkal egyszerűbbre. Túl sok benne a felesleges körítés, egy meghívónak szerintem nem az a lényege.
2014. ápr. 25. 22:51
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
csak a tanulatlan ember írja az önt nagybetűvel. nem előzékeny udvariasság, hanem modoros proliság.
2014. ápr. 25. 23:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsit túlbonyolított, de ha nektek így tetszik, hát az a lényeg, viszont inkább azt nézzétek meg a meghívóra hogy fér rá, mert már így is elég hosszú, ha még címeket is írtok bele az meg már végképp az lesz, rá sem fog férni a meghívóra (vagy csak kis betűvel, az meg nem igazán szép).
2014. ápr. 26. 08:36
 15/21 anonim ***** válasza:
újra érdeklődöm, ebből a lánykikérésen kívül mi a saját, ugyanis valamennyi meghívós oldalon pont ezekkel a giccses szófordulatokkal találjuk szembe magunkat.
2014. ápr. 26. 09:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem egy különlegesebben kinéző esküvői meghívó többet mond a személyiségetekről, mint ez a "körülményes" szövegezés. Vagy egy szép idézettel is feldobható.

Ha én ilyen meghívót kapnék, jót nevetnék rajta. Bocs, ez az őszinte véleményem.

2014. ápr. 26. 10:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem így nagyon nem tetszik... :/ bocsi

ahogy én csinálnám:

Horváth Boglárka

&

Kovács János

(ez felül, szép cirádás nagy betűkkel, alatta a szöveg)

Úgy döntöttünk, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét, s egy tavaszi/nyári/őszi napon, 2015.06.17-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ti is osztoznátok örömünkben, s velünk lennétek a Szegedi Házasságkötő Teremben 17:00-kor tartandó szertartáson, majd az azt követő ünnepi vacsorán.

1. Én nem szeretem az Ön-özős meghívókat, nagyon nem családias a számomra. Saját rokont nem szoktunk magázni, és mindenki valamelyikőtök rokona

2. A lánykikérést nem írnám bele, ezt el lehet mondani, hogy a gyülekező a két örömszülő-pár házánál lesz, az meg, akit meghívtok az esküvőre, csak tudja, hol laktok.

3. A fiús rokonok a fiúnál, lányos a lányos háznál gyülekeznek. Fiúsok együtt vonulnak a lányoshoz, onnan együtt a szertartásra, onnan meg a vacsorára, ezért nem írnék címet. Aki valamit nem tud, ígyis megkérdezi, de ráírni nem kell, mert túlzsúfolt lesz.

De ez csak az én véleményem :)

2014. ápr. 26. 12:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Kevesebb több lenne....
2014. ápr. 26. 13:18
 19/21 anonim ***** válasza:

"Szeretettel várjuk …..órakor cím…………..alá lánykikérésre és azt követő házasságkötésre a …………………hivatal házasság kötő termébe ……..órakor, aminek címe …………."

Az "órakor" kétszer is szerepel, és a cím is... Gondoljátok még át kicsit...!

2014. ápr. 26. 17:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem se magázódjatok a meghívóba az olyan hivatalos.
2014. ápr. 28. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!