Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok? Mit javítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Mit javítanátok? Párommal alkottuk de azért pár jó tanácsot még kérnénk. Köszönjük

Figyelt kérdés
Úgy döntöttünk…….. és …………hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét s e nemes napon …………án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha ön és kedves családja is velünk lenne és osztozna örömünkben. Szeretettel várjuk …..órakor cím…………..alá lánykikérésre és azt követő házasságkötésre a …………………hivatal házasság kötő termébe ……..órakor, aminek címe …………..A szertartás után szeretettel várjuk az ünnepi vacsorára, amely a ………………………..tartandó.

2014. ápr. 25. 20:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez szerintem hülyén hangzik, hogy "úgy döntöttünk József és Boglárja hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét"

Inkább akkor hagyjátok ki a nevetek az első mondatból.

2. Ön és kedves családja => az Ön nagybetű legyen!

3. "lánykikérésre és AZ azt követő"

4. "házasságkötő termébe"

5. A szeretettel várjuk másodszorra már "elcsépelt" az utolsó mondatban. Én azt írnám, hogy: "Ünnepi vacsoránkon is szívesen látjuk, amely a ......... tartandó.

2014. ápr. 25. 20:28
 2/21 anonim ***** válasza:
89%

Az 'ön'-t általában illik nagybetűvel írni, úgy sokkal udvariasabb.

Illetve a nemes helyett inkább örömteli napot írnék.

2014. ápr. 25. 20:31
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

"s e nemes napon"

Ezen meg olyan fintorgó arcot vágtam, hogy látnod kellett volna. Ez nem a lovagkor.

Helyette javaslom: és ezen a szép napon.

2014. ápr. 25. 20:36
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az egész olyan erőltetett. hülyén hangzik. Túlmagyarázott.
2014. ápr. 25. 20:42
 5/21 anonim ***** válasza:
74%

Zagyva az egész.

A címek összekeverhetőek.

2014. ápr. 25. 20:49
 6/21 anonim ***** válasza:
4%
Akkor egyben már a válóperes torra is el lehetett volna küldeni a meghívókat. A megkötött házasságoknak több, mint a fele felbomlik.
2014. ápr. 25. 20:51
 7/21 anonim ***** válasza:
81%
mert az élettársi kapcsolat aztán tényleg a sírig tart biztos... csak hát ugye arról nincs kézzelfogható statisztika, hogy a "csak" együtt élős kapcsolatok hány százaléka bomlik fel, így könnyű folyton a házasságnál felhozni ezt a dolgot...
2014. ápr. 25. 20:54
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
kb 10 ilyen meghívót olvastam, ezen mit alkottatok ti?
2014. ápr. 25. 21:04
 9/21 anonim ***** válasza:

Húúú, ez így egy kissé karót nyelt szerintem. Nem gondolkodtatok rajta, hogy egy kicsit lazább stílusúra, esetleg viccesre formáljátok a meghívó szövegét. Ezen a két oldalon találtok egész jókat:

[link]

[link]

2014. ápr. 25. 21:13
 10/21 anonim ***** válasza:
46%
Az ön ne legyen nagybetű. Istenem.
2014. ápr. 25. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!