"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést. " Nem fura?
:D
Be lehet jelenteni, nem hiszem, hogy szabálysértő. Csak sok helyen láttam már ezt és nem értem. Én is jelentettem már választ, amiben több káromkodás szerepelt, mint névelő, de nem éreztem rá ingert, hogy ezt mindenkivel megosszam...
Te nem éreztél rá ingert, más meg igen.
Más meg arra nem érzett ingert, hogy ezt megkérdezze.
Különbözőek vagyunk.
Egyébként az, hogy ilyen módon tudatod valakivel, hogy balf**szságot kérdezett, aminek itt semmi helye, nem görcsösség. Szerintem elegánsabb módja eme tény közlésének, mint ha trágár módon, anyázós stílusba leállnál vele vitázni.
jóindulat is lehet akár.
fáradt vagy a kérdező is az volt, kihagyott valami lényegeset amitől teljesen értelmetlen az egész, vagy rosszul fogalmazott, esetleg így még trollgyanús is, a bejelentőnek meg nincs kedve írni/fogalmazni/gondolkozni, jelentés után ott ez a szöveg, kopipészt, küldés, kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!