Jó emberek! Nektek mi a véleményetek arról a jelenségről, amikor valaki kihasznál másokat a saját maga érdekében, és nem kapja meg a "méltó büntetését", hanem kifejezetten sikeres az életben?
Hogyan reagáltok erre?
Nem kérdőjelezi meg ez a jelenség a saját értékrendetek?
Hisztek abban, hogy a végén jó győz és a rossz veszít?
Stb.

Tisztában vagyok vele, hogy a karma és az igazság nem létező dolgok.Csak hivatkoznak rá, hogy némi reményt adjanak az önérzetükben sértett embereknek.
És igen , a saját életünkkel foglalkozzunk, ne adjunk más rossznak energiát.

Tanultam az ilyen patkanyokból.
De egyébként valahol mindegyik megkapta az èletreszóló büntetésèt.
Ha nő volt nem lett gyereke,ilyen több is volt, 2 férfit tudok mondani aki azóta meghalt,anyagi gondok, egészségügyi gondok, párkapcsolati gondok.
Szóval akik az előző munkahelyemen ahol 15 évet voltam és nem korrekten jutottak előrèbb egyiket se irigylem és cserèlnèk velük.

Nem hiszem, hogy ezen kéne gondolkodnom. Eleve nem követem mások életét, akikkel nem vagyok jóban. Ha valakivel megszakítom a kapcsolatot (mert olyan konfliktusaink vannak, amit máshogy nem lehet megoldani) akkor én azzal már nem foglalkozom. Lenyugszom, lezárom és semmi rosszat nem kívánok neki.
A sikeres élet meg semmit sem jelent. Ettől még lehet boldogtalan, lehet bármilyen problémája.

"Ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül. Ha messzire akarsz eljutni, menjetek együtt. (Afrikai közmondás)"
Ezek a fajta emberek nem jutnak messzire, mert egyedül vannak.
"Minél feljebb mászik valaki, annál nagyobbat zuhan. (George R. R. Martin idézet)"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!