Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nevetséges ötlet lenne esküvőre?
A párommal nyár elején összeházasodunk. Megbeszéltük, hogy ő az Aladdin című mese 100 új élmény vár című dalára vonulna be, illetve ez alatt jönne a gyűrűhordó kislány és a két tanú. Illetve már abban is megállapodtunk, hogy nagyon jópofa lenne, ha a vendégeket az étterembe (ebédre fognak pont megérkezni) Dzsungel könyve c. mese Egy-két jó falat című dalával köszöntenénk. Az anyósomék azonban közölték velünk, hogy ez annyira dedós. Felnőtt emberek vagyunk és valami komolyat kéne választanunk.
Ez kissé rosszul esett. Már csak azért is, mert véletlenül alakult így, de szerintünk jópofa megoldás, az Aladdinos zene pedig nagyon megható egy ilyen alkalomra.
De kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! Tényleg dedós ötlet lenne és le kéne cserélni valami másra ezt a két dalt?
Nagyon köszönöm előre is!
Nekem nagyon tetszik az ötlet!
Az Aladdin dala csodálatos a Szinetár Bereczki házaspár előadásában, nem sablonos, jó lesz rá visszaemlékezni pár év múlva.
A Dzsungel könyve pedig annyira klasszikus : ) Illik az alkalomhoz, kedves, mókás dalocska. Én biztosan, hogy ezt a két dalt választanám, és nem hagyom, hogy ledugják a torkomon a sablont.
Ez a TI napotok. Ha ettől érzitek majd jól magatokat, akkor legyen ez. Nehogymár a befőtt tegye el a nagymamát ; )
Az az igazság, hogy anyósék már a menyasszonyi ruhánál dobtak egy hátast, hiába mondtam nekik a magamét...
Az anyakönyvvezetőnél kicsit merészebb (elől rövid, hátul hosszú-fazonú ruhám lesz), de ők azt hitték, hogy majd a templomba is ebbe mennék (nem, mert fáznék és a pap is csúnya szemmel nézett rám, mikor szóba hoztam). És minden áron más fazonra szerettek volna rábeszélni.
Kedves 18:41-es!
Ez nagyon jópofa! Az embernek mosolyognia kell, ha megnézi a felvételt. Szerintem ez az esküvő lényege: hogy mindenki jól érezze magát és ünnepeljen a násznép. Hogy szójátékkal éljek: a násznép násznép legyen, ne gyásznép. :)
Mért szólnak bele anyósodék? Ez a ti esküvőtök! Ha neked és a párodnak ez tetszik akkor ez lesz! Ennyi! Állj a sarkadra! Jó hogy nem azt nem akarja már eldönteni, hogy milyen ruhád legyen...
Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!