Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nevetséges ötlet lenne esküvőre?
Figyelt kérdés
A párommal nyár elején összeházasodunk. Megbeszéltük, hogy ő az Aladdin című mese 100 új élmény vár című dalára vonulna be, illetve ez alatt jönne a gyűrűhordó kislány és a két tanú. Illetve már abban is megállapodtunk, hogy nagyon jópofa lenne, ha a vendégeket az étterembe (ebédre fognak pont megérkezni) Dzsungel könyve c. mese Egy-két jó falat című dalával köszöntenénk. Az anyósomék azonban közölték velünk, hogy ez annyira dedós. Felnőtt emberek vagyunk és valami komolyat kéne választanunk.
Ez kissé rosszul esett. Már csak azért is, mert véletlenül alakult így, de szerintünk jópofa megoldás, az Aladdinos zene pedig nagyon megható egy ilyen alkalomra.
De kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! Tényleg dedós ötlet lenne és le kéne cserélni valami másra ezt a két dalt?
Ugyan már, ez tök jó öltet :) Ti ilyenek vagytok, ez egy rátok jellemző dolog, és ez így jó, hiszen ez a ti esküvőtök!
2009. dec. 22. 17:36
2/24 anonim válasza:
szerintem pont ettől lenne felejthetetlen és az a TI napotok :)
és ettől lenne különleges
3/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet! Én szeretem a különleges dolgokat és ezzel a zene választással szerintem nem mindennapi esküvőtök lenne!
Ne hagyd magad, nem az anyós esküvője, hanem a Tied, a Tietek!
Sok boldogságot!:)
4/24 anonim válasza:
A TI napotok lesz,így legyen csak olyan amilyet szeretnétek! Sok boldogságot nektek! :)
2009. dec. 22. 17:37
5/24 anonim válasza:
Hát szerintem sokkal jobb lenne mint az egyhangú megszokott bevonulós zenék.
2009. dec. 22. 17:38
6/24 anonim válasza:
Olyat választotok, amilyen nektek tetszik!!!! Ez a ti napotok lesz,és nyilván nem arra akarsz majd 20 év múlva visszaemlékezni, hogy milyen lett volna, ha nem ugat bele más...Anyósnak most kuss van, neki már megvolt a maga köre, ez nem róla szól, meg nem is arról, hogy a rokonoknak kell tetszelegni! Más kérdés, ha ő pénzeli a dolgokat, mert az a legtöbbször azt hozza ki az emberekből, hogy akkor már az ő szájízük szerint kell a dolgokat csinálni, ha már a számla is nekik jön...Meg kell beszélni, de ne hagyjátok magatokat! Ez a ti ünnepetek, ha igazán szeret titeket, akkor nem fog akadékoskodni! Sok boldogságot:)
2009. dec. 22. 17:40
7/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó és nem sablonos!!!!!
Sok boldogságot nektek!!
2009. dec. 22. 17:44
8/24 anonim válasza:
szeretem a fura dolgokat, ördögszarvval, egérrel a nyakamba, stb járok suliba, minden nap vmi hülyeség, kb :D nekem nagyon tetszik az ötlet :D
2009. dec. 22. 17:47
9/24 anonim válasza:
Szerintem is aranyos ötlet. :) Ez esküvő,nem temetés.Miért baj,ha mosolyt csaltok a vendégek arcára egy nem várt,nem sablonos zenével? Én általában azokra az esküvőkre szoktam emlékezni,ami kicsit eltér a papírformától,mondjuk volt egy-két baki,vagy nem megszokott dolog,mert ettől lett különleges!Nektek ne legyen baki,nektek ettől legyen különleges!Sok boldogságot!Anyósnak pedig tényleg kuss!
2009. dec. 22. 17:49
10/24 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó ötlet és pont azért, mert különleges:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!