Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg nevetséges ötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nevetséges ötlet lenne esküvőre?

Figyelt kérdés

A párommal nyár elején összeházasodunk. Megbeszéltük, hogy ő az Aladdin című mese 100 új élmény vár című dalára vonulna be, illetve ez alatt jönne a gyűrűhordó kislány és a két tanú. Illetve már abban is megállapodtunk, hogy nagyon jópofa lenne, ha a vendégeket az étterembe (ebédre fognak pont megérkezni) Dzsungel könyve c. mese Egy-két jó falat című dalával köszöntenénk. Az anyósomék azonban közölték velünk, hogy ez annyira dedós. Felnőtt emberek vagyunk és valami komolyat kéne választanunk.

Ez kissé rosszul esett. Már csak azért is, mert véletlenül alakult így, de szerintünk jópofa megoldás, az Aladdinos zene pedig nagyon megható egy ilyen alkalomra.

De kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! Tényleg dedós ötlet lenne és le kéne cserélni valami másra ezt a két dalt?

Nagyon köszönöm előre is!

2009. dec. 22. 17:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én rendezvényszervezőnek tanulok, az esküvőszervezése szeretnék a későbbiekben specializálódni, de szerény véleményem szerint, és az eddig tanultak :P szerint azt kell mondanom, hogy kisebb-nagyobb finomításokkal a fiatal pár ötleteit kell felhasználni, megvalósítani. Az, hogy anyósod mit mond, csak 1 vélemény. Ez a Ti napotok lesz, és azt kell, hogy mondjam, ami nektek jó, csak az a fontos. Persze, a vendégeknek is jól kell érezniük magukat, de elsősorban számotokra kell úgy alakítani az eseményt, hogy az a legideálisabb, legmaradandóbb legyen, hogy később úgy emlékezzetek vissza rá, hogy "De tökéletes is volt!" Ez a fontos! :) Sok boldogságot kívánok! :)
2009. dec. 22. 17:58
 12/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a biztatást és a megerősítést. Így arányaiban nézve, anyós le van szavazva. :)
2009. dec. 22. 18:10
 13/24 A kérdező kommentje:

És külön szeretném megköszönni a jókívánságokat!

Hasonló szépet és jót kívánok minden kedves Válaszolónak!

2009. dec. 22. 18:11
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én anno hagytam,hogy beleszóljon.Nem voltam még felvértezve az erőszakossága ellen.Csináljátok meg,ez a te esküvőd!Ha szerencséd van,az egyetlen.(de ha nem akkor sem megismételhető :))
2009. dec. 22. 18:35
 15/24 anonim ***** válasza:
nekem ez is nagyon tetszik,ha újra férjhezmegyek megcsinálom. http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
2009. dec. 22. 18:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik és jó ötlet! Lehet,ha nem haragszol,a Dzsungel könyves számot lenyúlom,úgy 2 év múlva :-)
2009. dec. 22. 19:13
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekünk idén nyáron volt az esküvőnk. Elmosolyodtam a kérdésedet olvasva. :) Mi a gratulációk fogadása és a kivonulás zenéjén vacilláltunk Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán - Új élmény vár vagy Az élet az úr című számán. Végül az Oroszlánkirályos lett. Vidám és aranyos választás. Csak a Ti közös döntésetek számít. Gratulálok.
2009. dec. 22. 19:19
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk az Anasztázia mese betétdala ment és Enya.
2009. dec. 22. 19:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
anyósodnak ehhez SEMMI köze, ne hagyd, hogy belep.fázzon!
2009. dec. 22. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is nagyon jó ötlet! És sok boldogságot!
2009. dec. 22. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!