Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívhat valakit a menyasszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívhat valakit a menyasszonyom az esküvőnkre a tiltásom ellenére?

Figyelt kérdés
Az apámról van szó. Olyan dolgokat éltem át miatt gyerekként, hogy nem akarom vele tartani a kapcsolatot. Nem érdekel, hogy mindent megbánt. Van új családja, akiket nem bánt, foglalkozzon velük! A menyasszonyomnak viszont sikerült a lelkére beszélnie, ezért most ragaszkodik hozzá, hogy ott legyen az esküvőn és nem tudom lebeszélni. Mit tegyek?
2014. ápr. 8. 16:33
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, verd meg az apádat és dobd ki a menyasszonyodat! Legalább az a szegény lány is megtudja, hogy miért utálod annyira az apád! Tiszta apja megoldás, nem?

Egyébként valószínűleg az apád megváltozott az évek alatt, legalábbis az, hogy az új családját már nem bántja, ezt jelenti. Valószínűleg azért szeretne elmenni az esküvőtökre, hogy megpróbáljon veled kibékülni.

2014. ápr. 9. 12:35
 42/51 anonim ***** válasza:
Én javasolnám, hogy ha mindenképpen találkoznom kell vele, ne egy fontos napot tegyen tönkre, hanem egy hétköznap találkozzunk az esküvő előtt, és ha sikerül kibékülnünk, jöhet. Ha nem sikerül, azt mondanám, ha az apám ott lesz, én nem megyek.
2014. ápr. 9. 18:49
 43/51 A kérdező kommentje:
Megmondtam apámnak, hogy akkor jövet, ha legalább kétmillió forint értékben hoz nászajándékot. Az unokáit szintén ennyiért láthatja. Ezzel meg is oldottam a kapcsolati problémáinkat.
2014. ápr. 9. 18:50
 44/51 anonim ***** válasza:

A kérdésbol az szurtem le, hogy adott az apa aki korábban verte a fiát. Most új család van és ott o a mintaapuka. A menyasszony azt látja, hogy az apa most milyen és nem tudja elképzelni a szok rosszat, amit korábban okozott a fiának. Az apa beszélt a lánnyal, eloadta az ártat embert, aki a fél életét odaadná, ha a fia eskuvoén ott lehetne. Ezek után a lány úgy gondolja, hogy a kérdezo csak túl buszke és szeretné ha apa-fia jó kapcsolatban lenne.

Én sok válasszal ellentétben nem támogatom, a lánnyal való szakítást. Ínkább beszélnék vele. Elmondhatnád, hogy mit érzel, hogy ez nem csak múló harag, hanem számodra apád csak névlegesen tolti be az apa szerepét, pozitív érzelmek nem társulnak hozzá és ez így jó neked a jovoben is.

2014. ápr. 9. 19:07
 45/51 anonim ***** válasza:
Tehát kétmilliót érnek a korábbi sebeid? Csak gratulálni tudok. Nem irigylem a menyasszonyod. Szánalmas.
2014. ápr. 9. 19:11
 46/51 A kérdező kommentje:
Dehogy. Csak mondtam valamit, amit nem tud megadni, ezzel lezártam. Így már nem hiszem, hogy kapcsolatot akar tartani. Nem kell a pénze.
2014. ápr. 9. 19:15
 47/51 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, te helyből olyan buta vagy, mint más nekifutásból.

Egyik szavaddal csapod agyon a másikat! -.-"

2014. ápr. 11. 14:23
 48/51 A kérdező kommentje:
Mire célzol pontosan?
2014. ápr. 11. 14:50
 49/51 anonim ***** válasza:
Olvass vissza, semmi humorom kopírozni.
2014. ápr. 11. 23:24
 50/51 anonim ***** válasza:
64%
szerintem a menyasszonyod nem normális. Ha nem akarod,hogy ott legyen az apád akkor neml esz ott. Nincs ezen mit tovább beszélni.
2014. ápr. 12. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!